میدونین من توی زندگیم سختی کشیدم و واقعا چهره ام شکسته اس..چروک چشم و چال و رد جوشام ..جوش زیرپوستی ...پوستم شله و ...۷۴ ایم دوتامون...ولی من جدا شدم ایشون مجرد
بهش گفتم برو پی یکی دیگه من چهره ام پیره..اشتباه کردم اینظور گفتم؟
چتی که تو تاپیکی که الن گذاشتی رو دیدم بنظرم اعتماد بنفست زیادی پایینه در مورد افسردگی ات بگو بهش ...
مممنونم ازت عزیزم...بابت حرفهای دلنشینت..چقدر نیاز داشتم ب حستون..امیدوارم خدا بهترین هارو براتون بخواد...براش پیام گذاشتم البته با تقلب فراوان از پست شما
مممنونم ازت عزیزم...بابت حرفهای دلنشینت..چقدر نیاز داشتم ب حستون..امیدوارم خدا بهترین هارو براتون ...
الهی برای تو هم بهترینها رقم بخوره و از این روزات به زودی بگذری❤️
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐