2777
2789
عنوان

ب کسی ک دوستم داره گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چتی که تو تاپیکی که الن گذاشتی رو دیدم بنظرم اعتماد بنفست زیادی پایینه در مورد افسردگی ات بگو بهش ...

مممنونم ازت عزیزم...بابت حرفهای دلنشینت..چقدر نیاز داشتم ب حستون‌‌‌..امیدوارم خدا بهترین هارو براتون بخواد...براش پیام گذاشتم البته با تقلب فراوان از پست شما

مممنونم ازت عزیزم...بابت حرفهای دلنشینت..چقدر نیاز داشتم ب حستون‌‌‌..امیدوارم خدا بهترین هارو براتون ...

الهی برای تو هم بهترینها رقم بخوره و  از این روزات به زودی بگذری❤️

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الن پاممو برات میفرستم

منتظر میمونم🙂

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

خیلی قشنگ حست رو بهش منتقل کردی👏👏

اینجوری خیلی بهتر شد

چون بیشتر درکت میکنه

برای دوام رابطه نیاز به توضیحه

هر وقت دیدی حالت خوب نیست

بهش توضیح بده

الهی که بهترین ها رو در کنار هم تجربه کنید❤️