2777
2789
عنوان

ب کسی ک دوستم داره گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 52 پست
من ۱۱ ماه بزرگترم ..چکار کنم با این گندی ک زدم

۱۱ ماه که چیزی نیست

مردم ۱۱ سال بزرگترن اینجوری نمیگن

اون بعد این حرف چی گفت بهت

رفت؟

اگه هنوز باهات ارتباط میگیره دیگه حرفی از اون روز و حرفی که زدی نزن

انگار همچین حرفی نزده باشی اصلا

مثل قبل باهاش باش

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۱ ماه که چیزی نیست مردم ۱۱ سال بزرگترن اینجوری نمیگن اون بعد این حرف چی گفت بهت رفت؟ اگه هنوز ب ...

یه پست دیگه بذارم و عکس بذارم از چت؟و راهنمایی بگیرم؟کامل آخه من تحت درمان افسردگی ام و واقعا هیچی از زندگی نمیدونم

یه پست دیگه بذارم و عکس بذارم از چت؟و راهنمایی بگیرم؟کامل آخه من تحت درمان افسردگی ام و واقعا هیچی ا ...

بنظرم تازمانی که از خودت مطمئن نیستی تو هیچ رابطه ای نرو و به هیچ ارتباطی پناه نبر. حتما با روانشناس در ارتباط باش و بیشتر کتاب بخون و ورزش کن و ورزش کن تا خودتو بشناسی

یه پست دیگه بذارم و عکس بذارم از چت؟و راهنمایی بگیرم؟کامل آخه من تحت درمان افسردگی ام و واقعا هیچی ا ...

چتی که تو تاپیکی که الن گذاشتی رو دیدم

بنظرم اعتماد بنفست زیادی پایینه

در مورد افسردگی ات بگو بهش

بگو افسرده ایی و تحت درمان

و از عوارض داروهاست 

که گاهی انقدر زود رنج میشم

بگو پزشکم گفته بعد درمان خوب میشی

اینجوری بهش میفهمونی حرفات دست خودت نیست و بخاطر اختلال تو هورموناته

بیشتر درکت میکنه

تو هم افسردگی تو درمان کن

خدا رو هزاران بار شکر یکی تو زندگیته که چشم حسود کور اینجوری دوستت داره

یه بهانه برای ادامه داری

پس قوی باش و افسردگی رو شکست بده

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

چتی که تو تاپیکی که الن گذاشتی رو دیدم بنظرم اعتماد بنفست زیادی پایینه در مورد افسردگی ات بگو بهش ...

دمت گرم خوب چیزی گفتی ...بخدا حالم دست خودم نیس همش ترسی ک از آینده دارم ب این جرت پرت تحویل میدم...الان تاپیک میزنم..اونجا نمیشد عکسو پاک کرد..کامل میذارم

دمت گرم خوب چیزی گفتی ...بخدا حالم دست خودم نیس همش ترسی ک از آینده دارم ب این جرت پرت تحویل میدم... ...

گناه داره

اونکه پذیرفته تو رو

و قطعا این تویی که رو خودت عیب میذاری

پس یا رهاش کن

یا باهاش بمون و خودت رو کنترل کن

روزایی که میدونی حالت خوب نیست

جواب شو تو اون تایم نده

اینجوری حرفی نمیزنی که بعدا بابتش پشیمون شی

دیگه هم راجب چهره ات پوستت و اینا حرف نزن