2777
2789

امام صادق عليه السلام:

چون ماه رمضان آيد ، هر شب ، هزار بار 

سوره «إنّا أنزلناه» بخوان. پس چون شب بيست و سوم آيد ، دلت را محكم كن و گوش هايت را براى شنيدن شگفتى هايى از آنچه مى بينى ، بگشاى.

#هزارمرتبه_سوره_قدر

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پریود باشیم چی؟نتونیم روزه بگیریم

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

هزاربار زیاده ها من شب قدر ۱۰۰ تا خوندم مردم🥲

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
هزار بار زیاده که  😩

روزانه صلوات شمار بگیر دستت هر جا میری بخونش

اگه هر جا میری همراهت باشه و بخونی باور کن زیاد نیست

هزاربار زیاده ها من شب قدر ۱۰۰ تا خوندم مردم🥲

من دیشب قبل خواب داشتم کارامو میکردم همزمان میخوندم ۱۰۰ تا شد

احتمالا ۱۰۰۰ تا زدی حواست نبود😁😂

روزانه صلوات شمار بگیر دستت هر جا میری بخونش اگه هر جا میری همراهت باشه و بخونی باور کن زیاد نیست

من وقتی روزم به زور میتونم دو کلمه حرف بزنم اونم اگه واجب باشه 

ولی فردا امتحان میکنم🥺🥺

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
من وقتی روزم به زور میتونم دو کلمه حرف بزنم اونم اگه واجب باشه  ولی فردا امتحان میکنم🥺🥺

عه عزیزم😢 منم خیلی صحبت کنم گلوم خشک میشه اذیتم می‌کنه

برا همین بیشترشو می‌ذارم واسه بعد افطار😁