2777
2789
عنوان

اقا تجربه قارچ سر داشتین؟!

996 بازدید | 38 پست

سرم خیلی میخاره در حدی که بعضی وقتا رد میدم میخارونمش زیر ناخنم پر پوسته های خونی میشه

بعدم شوره دارم زیاد خیلی زود پوست سرم ول میکنه 

یه مدتم هست خیلی زود تز از قبل بعد حمام پوستم میریزه یا خارش میگیره 

دکتر برام کتوکونازول نوشته ولی سرچ کردم استرس گرفتم از عوارضش و میگن برگشت داره و .... 

کسی بوده که بتونه کامل درمان کنه قارچشو؟!

♡~God knows the best

شامپو سلینیوم سولفاید ۲/۵درصد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرم نه ولی ابروهام یه مدتی همینطوری شده بودن درحد مررررگ میخاریدن و یه تخته پوسته سفید زده بودن 🗿

بتامتازون و کلوتریمازول زدم چندبار، خوب شدن 🚶‍♀️

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

صابون گوگرد بزن یه مدت رفع میشه 

حنا با روغن زیتون بذار شب، صبح پاشو بشور

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

اون برای چیه؟شوره یا قارچ؟

هر دو. سه دقیقه بمونه برای شوره اش ده دقیقه بمونه برای قارچه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

شامپو کل تار ۱درصد از داروخانه بخر حتما دعام میکنی قیمتشم ۳۰تومن

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…