2777
2789
عنوان

اقا تجربه قارچ سر داشتین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 38 پست
وای من از خوب نشدن میترسم

خبه حالا حالاها باید بترسی این ترس همیشه باهات هس😂من ک ناامید داشدم با این قارچ سر میکنم توفک میکنی میره ولی خاصیتش اینه ک برمیگرده من حتی رفدم یزد!!!!!جواب ندادد

باید بری متخصص ببینه اینجا هرکسی تجربه شخصی رو میگه ممکنه به شما نیوفته

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهات هم همراه با پوسته ها کنده میشه؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ممنونم 

یعنی من داغون بودم بس ک خارش داشتم صبح ک پامیشدم بالشتم پر از پوسته سر بود اینو ک زدم اصلا عالی شد بار اول بزنی تغییر رو میفهمی

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

اسی سرت رو وقتی میخارونی پوسته های بزرگ ازش کنده میشه؟

نه همیشه

ولی چرا بعضی وقتا یه سری پوسته های گنده گنده کنده میشه خیلی ترسناکه بعد بعضی وقتا یهویی خودش شروع میکنه کف سرم ور میاد کلا!

♡~God knows the best
خدا را شکر برا منم دعا کن 

انشاالله ک رفع شه مشکلت

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…