2777
2789
عنوان

آشنایی و ازدواج 🙏🏻🙏🏻متاهل های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 64 پست
پس اینکه میگن دخترا عاشق شخصیت پسرا میشن نه طاهرشون چیه دیگه  

والا منم از شخصیتش خوشم اومد که فرصت آشنایی دادم.گفتم ت این تایم با ظاهرش هم کنار میام.البتع واقعا ظاهر معمولی داره و اینجوری نیست که بگم زشته🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️فقط با اون چیزی که من همیشه می‌پسندیدم متفاوته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بهترین کار اینه کمی بیشتر رفت و آمد کنی تا با اطمینان تصمیم بگیری

یادتون باشه ظاهر همیشه همون نمیمونه و بلاخره نمیشه جلوی پیر شدن رو گرفت ولی اگه به من همچین انتخابایی میدادن من دوست داشتم با مسی زندگی کنم که به دلم میشینه چون میتونم باهاش خوشبخت بشم

به دلت نیست ازدواج نکن. دلسوزی نکن برای کسی. اول دلسوز خودت باش. اینکار هم به نفع شماست و هم به نفع ...

اتفاقا سعی دارم برای خودم دلسوزی کنم.مامانم میگه خیلی خوبه رد نکن سر چیزای الکی.میگه یکی میاد یروز‌ از ظاهرش خوشت میاد اما اخلاقش مثل ایشون نیست یا مثل اون دوست ندارع یا شغلش.بنطرتون برم مشاوره؟

باطن آدم از ظاهر آدم مهم تره، من خودم عاشق دختری شدم که ظاهر خوبی نداشت به دلمم ننشست اما جوری عشق میداد که واقعا عاشقش شدم ، یعنی فک میکردم خوشگل تر از اون تو دنیا نیست ، میخوام بگم که اگه با محبته بچسب بش

می تونی دو سه ماهی با هم رفت و آمد کنید. این ایده بسیار خوبیه شاید نظرتون برگشت

آخه آشنا هست 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من ی جواب بدم کسی بفهمه دیگه نمیتونم کاریش کنم متاسفانه 

یادتون باشه ظاهر همیشه همون نمیمونه و بلاخره نمیشه جلوی پیر شدن رو گرفت ولی اگه به من همچین انتخابای ...

با من هستید؟ من هم به استارتر گفتم ظاهر بسیار مهمه و حداقا باید به دلش بشینه، میگه شرایطش خوبه دو دل هستم، تو این شرایط نباید عجله کرد باید به خودش زمان بده چه بخواد رد کنه چه بخواد ازدواج کنه تصمیمش با اطمینان باشه

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

اتفاقا سعی دارم برای خودم دلسوزی کنم.مامانم میگه خیلی خوبه رد نکن سر چیزای الکی.میگه یکی میاد یروز‌ ...

نمیدونم، شاید مشاور هم بهتون کمک کنه. ولی طوری نشه که بعدا برات بشه عقده و زجر بکشی. البته یه چیزی هم بگم پسر خوش قیافه هم بیاد خواستگاریت ممکنه آدم لاشی از آب در بیاد یعنی بازی دوسر باخت. خودت که می‌دونی الان وضعیت پسرا چطوریه؟ 

اولویت و مهم برای شما ظاهر طرف  هس  که بقیه نقطه قوتهای شخص مورد اشاره رو تحت الشعاع قرار ...

میدونین اینجوری نیست .به هر حال خودم معلمم کسی که بیکار یا خانواده و اخلاق خوبی نداشته باشه نمی‌پسندم.اما واقعا برام مهم نیست که دکتر باشه یا نباشه.ارع شاید یکی پیدا شد ظاهرش ب دلم باشه و دکتر نباشه مثلا معلم باشه یا پرستار.حس‌میکنم قبول اون برام راحت تره.اشتباع میکنم؟

باطن آدم از ظاهر آدم مهم تره، من خودم عاشق دختری شدم که ظاهر خوبی نداشت به دلمم ننشست اما جوری عشق م ...

خب شما عاشقش شدین من الان عاشق نیستم.صرفا ی حس خوش اومدن از شخصیت و اخلاق و درکش هست.میترسم این حسی که شما میگین تو‌من ایجاد نشه