2777
2789
عنوان

آشنایی و ازدواج 🙏🏻🙏🏻متاهل های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 64 پست
ادم های پولدار بخاطر پولشان ادم های بی پول برای چی 

ینی چی؟ خداشاهده من بخاطر اینکه دکتر هست فرصت آشنایی ندادم.چون از شخصیت و‌ منشش خوشم میومد فرصت دادم.و گرنه اگر هدفم پول و شغلش بود که الان این همه دودل نبودم 

خب شما عاشقش شدین من الان عاشق نیستم.صرفا ی حس خوش اومدن از شخصیت و اخلاق و درکش هست.میترسم این حسی ...

خود به خود که ایجاد نمیشه، بلکه طرف مقابل باید بتونه کاری کنه که شما عاشق بشین،  

اگه اون آدم به شما عشق و محبت و حس دوست داشته شدن بده، مطمئن باش عاشقش میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی؟ خداشاهده من بخاطر اینکه دکتر هست فرصت آشنایی ندادم.چون از شخصیت و‌ منشش خوشم میومد فرصت دادم ...

متأسفانه یه اخلاق بدی که دخترهای جوان و نوجوان دارن اینه که به خوشگلی پسر نگاه میکنن. در حالی که خوشگلی پسر نه تنها مزیت نیست بلکه میتونه خیلی هم بد باشه. اصلا تعریف مرد با اون چیزی که تو ذهن شماست کاملاً فرق داره.  بدبختانه بعد از ازدواج این چیزا رو متوجه میشید که خیلی دیره

ی سوال شما بین این دو نفر مثلا کیو انتخاب میکنید ؟  ی آقایی که دکتره و ظاهرش اگرچه بد نیست اما ...

دکتره بهتره

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
خود به خود که ایجاد نمیشه، بلکه طرف مقابل باید بتونه کاری کنه که شما عاشق بشین،   اگه اون آدم ...

الان یه هفته و خورده ای هست ما در ارتباطیم.خب اون سعی می‌کنه با محبت کردن یا حرف زدن از حسش و اینا نظر منو جلب کنه.من حقیقتا دو‌سه روز اول چون آشنایی اولم بود خوشم میومد اما الان که یخورده گذشته میگم با خودم چرا دلم نمی لرزه؟ینی میگم برای ظاهرشع یا بهونم شده این و واقعا کلن‌ب دلم ننشسته

متأسفانه یه اخلاق بدی که دخترهای جوان و نوجوان دارن اینه که به خوشگلی پسر نگاه میکنن. در حالی که خوش ...

ینی شما میگید کنار میام باهاش و اینقد فاکتور های دیگش خوبه که رد نکنم؟

الان یه هفته و خورده ای هست ما در ارتباطیم.خب اون سعی می‌کنه با محبت کردن یا حرف زدن از حسش و اینا ن ...

من اینو تجربه کردم ، جدا میگم ظاهر طرف هیچ موقع دلتو نمیلرزونه بلکه حرفاشه که دلتو میلرزونه، تعریف کردناش، محبت کردناش، عشق دادناش، به فکر تو بودناش و...

اگه اینطوری باشه طرفت، ظاهرش برات بی اهمیت میشه شک نکن   

صرفا برای شغل یا موارد دیگم در نظر گرفتین؟

نه برای شغل موارد دیگه هم در نظر گرفتم

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️