2777
2789
عنوان

کیا با جاریشون

266 بازدید | 13 پست

سلام خوبین دوستان من تازه عضو نی نی سایت شدم به خاطر این مشکلم من ی جاری دارم که با هم زندگی می کنیم تقریباً هشت ماهه که با هم تو یگ خونه کلنگی زندگی می کنیم چند روز پیش بهش گفتم خونه رو خالی کنین ناراحت شدن منم واقعی ن دارم عذاب میکشم شوهرم درکم نمیکونه هیچکس درکم نمیکونه خسته شدم نمیدونم دیگ چیکار کنم که برن راحتم بزارن کرایه نامیدن شوهربدخت من کرایه میده خرج خونه بده نمیدونم چیکار کنم خرجی هم میاره نصف نیمه برادرشوهرم سرکار میره

تو این هشت ماه هم باهم غذا می‌خوردیم خودم درست می کردم غذا گاهی به هر دوهفته یگ غذای درست میکرد دیگ دیگ کار نمیکونه هلان هم چون بهشون گفتم خونه رو خالی کنین سفرشون جدا کردن ولی چیز هم نمیخرن واسه خودشون دلیل هم که اینا خونمون شوهرش پول نداشت خونه بگیر علان هم میتونن خونه بگیرن نمیدونم چرا نمیگیره خونه   هلا شما بگین من چیکار کنم چی بگم که ناراحت نشن شوهرم میگه اصلن  بهشون نگو هو نگو چند روز پیش هم که بهشون گفتم خونه رو خالی کنین شوهرم با من دعوا کرد که چرا بهشون گفتی خیلی خیلی خستم.          هرکسی هم که میگه تو دروغ میگی برن بیرون 

@پرنسس_جادوگر_  

تورو خدا بیا به کمکت احتیاج دارم حالم خیلی بد 

تلگرامم که هرکار میکنم پیامم به دستت نمیرسه نی نی سایتم که توی دایرکت پیامام به دستت نمیرسه 

حالم خیلی بد😭😭😭

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دیگ چیکار کنم چون بهشون گفتم خونه رو خالی کنین شدم آدم بده 

غذا برا اونا درست نکن.محلشون هم نده‌.شوهرتم ادب کن بگو کدوم زنی این شرایط و قبول میکنه؟طلبکارم هستین؟انقدر ادامه بده تا برن.ناراحتم شدن برات مهم نباشه مگه ارامش و راحتی تو برای اونا مهمه؟!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

اسی برادر شوهرم یه مدت شهرما اومد سرکار با ما زندگی میکرد منم سختم بود،به خواهر شوهرم زنک زدم مشکلمو گفتم هرچند یه مدت باهام سرسنگین بودن ولی برادرشوعرم رفت

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
اسی برادر شوهرم یه مدت شهرما اومد سرکار با ما زندگی میکرد منم سختم بود،به خواهر شوهرم زنک زدم مشکلمو ...

کاش اینا هم برن یک چندروز دنبال خونه هست پیدا می‌کنن باز میشینن سرجاشون