2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😔😔 چقد گذشته واسه شما؟ 

تا بهش نرسیدی همش درگیری. حتی بعد یه رابطه دیگه بازم بهش فکر می‌کنی. کلا تا نرسیدی فکر می‌کنی اون تک بوده توی دنیا. من سه سال دور بودم و هر سه سال حسرت و غم... فکر میکردم تنها مرد توی دنیاست. فقط اون مناسبم بوده. بعد از سه سال دیدم دارم از بین میرم. همه سعیمو گذاشتم تا برگشت و ازدواج کردیم. و الان دوازده ساله که پشیمونم😊 از دور قشنگه عزیزم. از دور!

تا بهش نرسیدی همش درگیری. حتی بعد یه رابطه دیگه بازم بهش فکر می‌کنی. کلا تا نرسیدی فکر می‌کنی اون تک ...

صحبت شما رو از خیلیای دیگه که تجربه مشابهتون داشتن شنیدم😔 شایدم واقعا این نرسیدنه که میشه عشق

صحبت شما رو از خیلیای دیگه که تجربه مشابهتون داشتن شنیدم😔 شایدم واقعا این نرسیدنه که میشه عشق

دقیقا همینه. عشق چیزی جز یه علاقمندی کورکورانه و محدود نیست. البته من لذت اون سه سال عاشقی رو به این وصال ترجیح میدم. همیشه میگم اون عشق و حسرت نداشتنت قشتگتر از تمام این دوازده سال زندگی بود!