2777
2789

شمع تراپی ، شبه تراپی که تراپی نیست …

فارغ از موضوع اگه از لحاظ روحی حس خوبی براتون به ارمغان میاره ایرادی نیست !( بیشتر یه مناسب سازی محیطیه‌، مثل حس وزیدن نسیم دریا یا بارون بهاری  )

🚶🏻‍♂️I AM

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ منظورم همیناست که تو اینستا پر شده

اینستا آکادمیک مرجع نیست ، یه محیطیه که هر کسی قدرت رسانه ایی داشته باشه هر متدی رو میتونه تجویز کنه . 

از این قبل کارها ریشه ی درمانی اصلی ندارن ، فقط بهبود کیفیت زندگیه ، مثل اینکه شما یه لباس جدید میخرین ،یه حس خوبی بهتون منتقل میکنه ، روشن کردن شمع هم یه فضای خاصی رو به وجود میاره .. نمیتونه روان درمانی کنه ، فقط میتونه مقداری بستر رو محیا کنه ، باید تراپی ریشه ای انجام بشه بوسیله ی تراپیست …

🚶🏻‍♂️I AM
اینستا آکادمیک مرجع نیست ، یه محیطیه که هر کسی قدرت رسانه ایی داشته باشه هر متدی رو میتونه تجویز کنه ...

آها پس اینکه شمع تراپی میگن برای برگشت آدمی خوبه 

بده پس؟

بد ن آخه این طور که توضیح دادین پس بی فایده اس

آها پس اینکه شمع تراپی میگن برای برگشت آدمی خوبه  بده پس؟ بد ن آخه این طور که توضیح دادین پس ...

منظور از برگشت آدمی چیه ؟ 

به نقض هاش توجه نکنید صرفا یه مثاله ، ما یه روز داریم و یه شب ، تا وقتی که توی روز میتونیم ببینیم ( علم ، تجربیات و …) دیدن در شب بیهوده ست ! وقتی یه مشکل رو میشه با کمک دانش تا حدودی مرتفع کرد پناه بردن به همچین کارهایی اثر گذار نیست . 

🚶🏻‍♂️I AM
منظور از برگشت آدمی چیه ؟  به نقض هاش توجه نکنید صرفا یه مثاله ، ما یه روز داریم و یه شب ، تا ...

میگن شمع تراپی باعث شده کسی که رفته یا رابطه  که کات شده برگشته؟!

منم تعجب کردم ولی خوب تعریف شو زیاد شنیدم

میگن شمع تراپی باعث شده کسی که رفته یا رابطه  که کات شده برگشته؟! منم تعجب کردم ولی خوب تعریف ...

که اینطور…، شنیده ها …اینو بیشتر توی فیلم های تخیلی میشه پیدا کرد .

منظور از واژه تراپی یعنی روان درمانی ! افرادی که معتقدن به شمع و اینا هستن مقصودشون اینه که با استفاده از شمع انرژی های منفی رو دور میکنن و باعث دریافت انرژی مثبت و در نهایت سرازیر شدن نعمت میشه ، و روح و  ذهن و جسم رو همسو میکنه و باعث ارتقا فردی میشه و از این نظیر وهم ها ! 

رابطه ای که متوقف شده باید ریشه یابی بشه دلایلش که چرا اینهمه چرخ دنده هایی(یه لبخند ، مهم بودن و بها دادن به همدیگه،حس مسولیت و ..) که هر روز به این سیستم اضافه شدن و دقیق بودن ، چی شد که یهو از کار ایستادن !

با توجه به شناخت عمیق از همدیگر که آیا دارای اصالت هستن(طرف مقابل معیارهای انسانی از جمله وجدان، صداقت،تعهد،پاکی و ..)و آیا ارزش یک فرصت دیگه رو دارن ،که با کمک هم اون چرخ دنده های معیوب رو تصحیح کنن یا نه … تا اینکه پناه ببرم به اتاقم و چندتا شمع روشن کنم تا از آسمون یار رفته بیاد !

🚶🏻‍♂️I AM
که اینطور…، شنیده ها …اینو بیشتر توی فیلم های تخیلی میشه پیدا کرد .  منظور از واژه تراپی یعنی ...

اوایل رابطه مون خیلی خوب بود 

بعد یه مدت اون سرد شد 

من میخام مثل قبل شه

همین چون دوسش دارم🥲

اوایل رابطه مون خیلی خوب بود  بعد یه مدت اون سرد شد  من میخام مثل قبل شه همین چون دوسش ...

همیشه اینطوری شروع میشه .. 

این سرد شدنه باید ببینید از کجا آب میخوره از فطرتی که سقوط کرده، تا حتی یه دلخوری ساده !؟

سرمایه گرانقدر و بشدت نایابه این حس دوست داشتن شما ، امیدوارم ایشون متوجه این نعمت بشن و اگه خدا خواست بهم برگردین . 

🚶🏻‍♂️I AM
همیشه اینطوری شروع میشه ..  این سرد شدنه باید ببینید از کجا آب میخوره از فطرتی که سقوط کرده، ت ...

نه میگه دلخوری ندارم حتی تو بهترین فردی که دیدم قطعا یه روزی بخام ازدواج کنم تویی چون بهت اعتماد دارم 

حرفاش هم یه جوری نیس بگی که نه داره قول الکی میده اصلا 

از این آدمایی رک میگه به کسی قول الکی نمی‌ده 

فق میگ داری وابسته میشی من نمیخام وابسته بشی سرده یعنی سرد برخورد می‌کنه 

و چند باری هم گف برو پی زندگیت من قسمتت باشم میام انقدی میشناسمت ک بخام پیدات کنم ولی الان موندنت فق وابستگی میاره و اذیت میشی و منی که هنوز زندگیم معلوم نیس 

نه میگه دلخوری ندارم حتی تو بهترین فردی که دیدم قطعا یه روزی بخام ازدواج کنم تویی چون بهت اعتماد دار ...

سراسر تناقضه ، یه جورایی با دست پس میزنه و با پا …

کسی که علاقه مند باشه هیچ وقت طرف مقابلشو توی برزخ قرار نمیده ، یعنی چی که برو دنبال زندگیت و‌ من قسمت باشه میام ! مگه بازیه ، شما هم زندگی خودتو داری باید زل بزنی به در که شاید اگه قسمت بود بیاد ! اصلا قابل قبول نیست . ( عذر برای نظرم ) پیشنهاد میکنم با یه مشاور حرفه ای مشورت کنید . 

🚶🏻‍♂️I AM
دقیقا حرفاش میگ برو  رفتارش میگ بمون

سخته ، ولی اگه میخواین این برهه از زندگیتون که داخل ش هستین نابود نشه ، یه تصمیم با ثبات بگیرید ، شما یک شی نیستین ،که همه ی حال و آینده تون رو بذارید برای یک شاید …

اگه شما رو میخواد بسم الله ، اگه هم نمیخواد تمومش کنید حتی با پا گذاشتن روی احساستون ، تا متوجه بشه شما ارزش دارید و نه صرفا چون دوست دارین ایشون رو ، به این هوا از این حس سواستفاده کنه و هر وقت دلش بخواد بیاد و بره ! 

🚶🏻‍♂️I AM