2777
2789

سلام عزیزم من‌ تا الان چندین بار ازتون پرسیدم ولی نشده جواب بده تورو خدا لطفا میشه جوال بدین ؟ 

امسال رشته ای که میخوام قبول میشم ؟ 

آینده ام چطوری هستش کلا چ شکلیه ؟ من در آینده چطور آدمیم؟ 

آیا ازواج میکنم یا هرگز نمیکنم ؟ 

اگه میکنم شوهرم چطوری هستش؟  

بعد اینکه بهزاد اون روز منو دیدش ‌ ؟ راجبم چ فکر کرد ؟ ممکنه در آینده بهم درخواست دوستی یا ازدواج بده ؟

لطفت جوابمو بدین خداخیرت بده دختر 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

دوست عزیز بهزاد پسر خوب و متین و با وقاریه از اینایی ک مث جنتلمن ها هستن

خلاصه ک بگم حسابیم دل شما رو برده انکار نکن ها

حس بین تو و بهزاد خیلی خوب و قشنگه من برای تو شادی میبینم اگر بهزاد بیاد خواستگادیت قبولش کنی خوبه برات چون حس مثبتی ازش میگیرم ینی مرد خوبی میشه زندگی خوبی در پیش دارین در کنار هم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز بهزاد پسر خوب و متین و با وقاریه از اینایی ک مث جنتلمن ها هستن خلاصه ک بگم حسابیم دل ش ...

میشه بگی زندگی من  چی میشه؟؟؟حست راجع به شوهرم چیه؟؟؟طلاق میگیرم یا میمونم باهاش؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
دوست عزیز بهزاد پسر خوب و متین و با وقاریه از اینایی ک مث جنتلمن ها هستن خلاصه ک بگم حسابیم دل ش ...

مرسی قربونت برم میشه لطفا راجب درسم   آینده هم بگین ممنونتونم

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

عزیز میشه در مورد منم بگید

واقعا حال روحیم خوب نیست

کی ازدواج میکنم؟ کی شاغل میشم؟

آینده منم بگو، آینده شغلیم؟ حست در مورد من چیه؟

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
میشه بگی زندگی من  چی میشه؟؟؟حست راجع به شوهرم چیه؟؟؟طلاق میگیرم یا میمونم باهاش؟؟

باهاش میمونی

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

سلام عزیزم میشه درخاست منو قبول کنید یه سوال مهم دارم در مورد زندگیم

خیلی برام مهمه

ممنون میشم جوابمو رو بدید 

لطفا اگر میشه درخاستمو قبول کنید

سلام عزیزم میشه درخاست منو قبول کنید یه سوال مهم دارم در مورد زندگیم خیلی برام مهمه ممنون میشم جوا ...

خیر نمیشه