2777
2789
سلام عزیزان یه سوال دارم بچه های گلتون چه فیلم ها و سی دی هایی نگاه میکنن که خیلی براشون جذابه ، از اون دسته فیلم هایی که بچه ها واسه دیدنش سیر نمیشن و تمایل چند بار ببینن مثلا دختر خودم فیلم خاله سوسکه و آهوی پیشونی سفید رو خیلی دوست داشت و باور کنید ده بار بیشتر میدید الان میخام برای تابستونشون چندتا فیلم بگیرم سرگرم بشن خاستم از نظراتت شما هم تو خرید فیلمها استفاده کنم
خدایا،مرا آن ده که آن به
من ترجیح میدم بچه هام کمتر فیلم و کارتون ببینن اگرم خیلی لازم شد شبکه پویا یا فیلم بچه گیای خودش اوقات فراغتشونو باپارک وتفریح های این مدلی پر کنید البته اگه مدرسه ای هستن که هزاران کلاس رنگ ووارنگ وجودداره
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عااااشق باب اسفنجی و بره ناقلا و موش و گربه
سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094
باران بهاری جون ممنون بابت نظرتون بچه های منم در کل روز یکساعت بیشتر تی وی نگاه نمیکنن بقیه یروز رو باهم سرگرمند اما پویا کارتونهاش کوتاه و بی محتواست ترجیح میدم این یکساعت رو کارتون یا فیلمی ببینن که بعدش در مورده قصه ی داستان بتونم براشون نکات اخلاقی اش رو براشون توضیح بدم
خدایا،مرا آن ده که آن به
پسره من همش پاتلوزیون البته شبکهای ماهوارست
سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094
پسرم دوسال وسه ماهشه عاشق شبکه پویا وپیام بازرگانیه دخترم نه ساله انیمیشن و فیلم های کودکانه دوست داره مثل فندق شکن...آلیس در سرزمین عجایب...داستان اسباب بازی...وانیمیشنهای باربی واینجورچیزا
فقط کارتون با سی دی فیلمهای که توش جنگ و کاراته داره همین
وفا جون یه دخترم دوسال و هشت ماهشه اون یکی هفت سالشه برای تابستون میخام چندتا دونه بخرم یه موقع دیگه خیلی دستم بسته میشه برای بیرون بردنشون با سی دی سرگرمشون کنن یکی از تفریحات روزانه شون اینه دوتاشون که دخترند کنار هم بشینن رو مبل و عموپورنگ ببینن و خوراکی بخورن و برای منم دیدن این تصویر که بدون دعوا پیش هم میشینن خیلی رضایت بخشه
خدایا،مرا آن ده که آن به
کوچیکه رو به شبکه پویا عادت بده باورکن واسه کوچیکا خیلی خوبه من همینکه صبح بیدار میشه پسرم زود کنترلا رو میاره برام تا براش بزنم شبکه پویا
دخترها هم ازاین کارتونهای باربی و سیندرلا واینجورچیزارودو ست دارن که اگه دلت نمیخواداینجورچیزارو ببینه کارتون وانیمیشنهای قشنگی تو بازار هست مثلا کارتون سوفی جالبه خیلی واسه دخترا