سلام عزیزان یه سوال دارم بچه های گلتون چه فیلم ها و سی دی هایی نگاه میکنن که خیلی براشون جذابه ، از اون دسته فیلم هایی که بچه ها واسه دیدنش سیر نمیشن و تمایل چند بار ببینن مثلا دختر خودم فیلم خاله سوسکه و آهوی پیشونی سفید رو خیلی دوست داشت و باور کنید ده بار بیشتر میدید الان میخام برای تابستونشون چندتا فیلم بگیرم سرگرم بشن خاستم از نظراتت شما هم تو خرید فیلمها استفاده کنم
من ترجیح میدم بچه هام کمتر فیلم و کارتون ببینن اگرم خیلی لازم شد شبکه پویا یا فیلم بچه گیای خودش اوقات فراغتشونو باپارک وتفریح های این مدلی پر کنید البته اگه مدرسه ای هستن که هزاران کلاس رنگ ووارنگ وجودداره
باران بهاری جون ممنون بابت نظرتون بچه های منم در کل روز یکساعت بیشتر تی وی نگاه نمیکنن بقیه یروز رو باهم سرگرمند اما پویا کارتونهاش کوتاه و بی محتواست ترجیح میدم این یکساعت رو کارتون یا فیلمی ببینن که بعدش در مورده قصه ی داستان بتونم براشون نکات اخلاقی اش رو براشون توضیح بدم
پسرم دوسال وسه ماهشه عاشق شبکه پویا وپیام بازرگانیه دخترم نه ساله انیمیشن و فیلم های کودکانه دوست داره مثل فندق شکن...آلیس در سرزمین عجایب...داستان اسباب بازی...وانیمیشنهای باربی واینجورچیزا
وفا جون یه دخترم دوسال و هشت ماهشه اون یکی هفت سالشه برای تابستون میخام چندتا دونه بخرم یه موقع دیگه خیلی دستم بسته میشه برای بیرون بردنشون با سی دی سرگرمشون کنن یکی از تفریحات روزانه شون اینه دوتاشون که دخترند کنار هم بشینن رو مبل و عموپورنگ ببینن و خوراکی بخورن و برای منم دیدن این تصویر که بدون دعوا پیش هم میشینن خیلی رضایت بخشه
کوچیکه رو به شبکه پویا عادت بده باورکن واسه کوچیکا خیلی خوبه من همینکه صبح بیدار میشه پسرم زود کنترلا رو میاره برام تا براش بزنم شبکه پویا دخترها هم ازاین کارتونهای باربی و سیندرلا واینجورچیزارودو ست دارن که اگه دلت نمیخواداینجورچیزارو ببینه کارتون وانیمیشنهای قشنگی تو بازار هست مثلا کارتون سوفی جالبه خیلی واسه دخترا