2777
2789
عنوان

کیس پناهندگی

52 بازدید | 4 پست

یکی که تحت خشونت خونگی قرار میگیره میتونه فرار کنه به کشور دیگه یا کافی نیست ؟ 🙂🚶‍♀️

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
تا اونجا چطوری بره

دلیل موجهی هست یا نه؟ 

میشه اینو بگید؟ 🚶‍♀️

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل موجهی هست یا نه؟  میشه اینو بگید؟ 🚶‍♀️

نه موجه نیست. اول باید اینجا بتونه گلیمش رو از آب بکشه بیرون. اونجا کسی براش فرش قرمز پهن نکرده. یه هنری، درسی، زبانی یاد بگیره بعد بره

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
نه موجه نیست. اول باید اینجا بتونه گلیمش رو از آب بکشه بیرون. اونجا کسی براش فرش قرمز پهن نکرده. یه ...

خب اینارو میدونم به هرحال ممنون🙂