sanaa_bl مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 719 عنوان چقدر سخته سقط شدن یک تکه از وجودت... :( 185 بازدید | 17 پست متاسفانه جنینم رشد نکرد و قلب نداشتن سقط شد برای بارداری بعدی چه اقداماتی لازمه؟ چرا اینقدر سقط زیاد شده؟ امسال تو اطرافیانم چند مورد دیدم خدا برام صلاح ندونست شاید 1402/12/22 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4108 منم بنابه دلایلی دو ماه پیش سقط کردم قبل سقط کلی براش گریه کردم افسوس که نمی شد به دنیا بیارمش 💔 علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11068 قبلا ها مثلا ۲۰ سال سی سال قبلمادر مادربزرگ ها تعداد زیاد میآوردناون وسط سقط ودیا بدینا میومد بعد فوت ولی دیده نمیشدالان بکیمیخوان مهداینجوری میشهسخته دخترجون هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
sanaa_bl مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 719 منم بنابه دلایلی دو ماه پیش سقط کردم قبل سقط کلی براش گریه کردم افسوس که نمی شد به دنیا بیارمش 💔 ایشالا دوباره دامنت سبز شه و یک بچه سالم داشته باشید شما رفتید دکتر چه چیزهایی گفت؟
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4108 ایشالا دوباره دامنت سبز شه و یک بچه سالم داشته باشید شما رفتید دکتر چه چیزهایی گفت؟ &nbs ... فدات گلم یه پسر ۶ ساله دارمدومی ناخواسته بود و عمدی سقط کردم غیر قانونی واقعا نمی شد نگهش دارم خیلی گریه کردم براش ولی امیدوارم خدا منو بخشیده باشه علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
mehra_mahya عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1100 منم هفته پیش ب علت تشکیل نشدن قلب کورتاژ کردم دادم پاتولوژی تا علت تشکیل نشدنش مشخص بشه
sanaa_bl مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 719 قبلا ها مثلا ۲۰ سال سی سال قبل مادر مادربزرگ ها تعداد زیاد میآوردن اون وسط سقط ود یا بدین ... دقیقا برام تعریف کردند چقدر سقط میکردند مادربزرگم که از سقط بگیر تا نوزادد و کودک و همه مدلی از دست داد بچه هاشو و اصلا مثله ما تو فکر نبود
وکیل_نیکشاه عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 1348 میفهمم...درکت میکنم ... من ۹ ماه تو شکمم بود ... ده ماه هم بزرگش کردم ... بعدم که بدبخت شدم ...
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11068 دقیقا برام تعریف کردند چقدر سقط میکردند مادربزرگم که از سقط بگیر تا نوزادد و کودک و همه ... آرهمامان مامانم دهه هفتادفوتکرد۱۱ تا بچه آورد بنده خدا خدابیامرزالبته عمرش مثل مادر بابام نبود کم بود حدود ۷۰سالمنظور که از ۱۱ تا آورد ۴تا موندنخدا بهت بدهمن انشالله زایمان م خویی داشته باشم هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
sanaa_bl مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 719 فدات گلم یه پسر ۶ ساله دارم دومی ناخواسته بود و عمدی سقط کردم غیر قانونی واقعا نمی شد نگهش د ... عزیزم نمیدونم شرایط شما چجور بوده تنتون سالم باشه من با اینکه کلی کار داشتم شرایط خوبی هم مثله بارداری اولم نداشتم ولی خیلی دوست داشتم بیاد اما قسمتم نبودپس دکتر نرفتید بعدش؟
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4108 عزیزم نمیدونم شرایط شما چجور بوده تنتون سالم باشه من با اینکه کلی کار داشتم شرایط خوبی هم مثل ... نه نرفتم چون راحت سقط شد منم اگه مطمئن بودم مادر لایقی هستم نگهش میداشتم افسوس... علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
sanaa_bl مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 719 منم هفته پیش ب علت تشکیل نشدن قلب کورتاژ کردم دادم پاتولوژی تا علت تشکیل نشدنش مشخص بشه طبیعی سقط نمیشد؟؟؟ پاتولوژی دوست داشتم بدم ولی خیلی خوندم معمولا نوشته بودن جواب درست حسابی دستگیرشون نشد . ولی آگه دیدید خوب تشخیص دادند خبرم کنید.دکتر به شما چه ویتامین هایی داد و برا بارداری بعدی چه باید کرد؟
sanaa_bl مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 719 میفهمم...درکت میکنم ... من ۹ ماه تو شکمم بود ... ده ماه هم بزرگش کردم ... بعدم که بدبخت شدم ... خیلی متاسفم داغ فرزند خیلی سخته و ما حکمت کار خدارو نمیدونیم امیدوارم با این غم کنار بیای و بدونی خیلی ها درگیرش میشند انشاءالله خدا فرزند سالمی بهت بده با عمر طولانی و پر برکت
sanaa_bl مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 719 آره مامان مامانم دهه هفتادفوت کرد ۱۱ تا بچه آورد بنده خدا خدابیامرز البته عمرش مثل مادر ب ... تنت سالم باشه ایشالا خدا چشمت رو روشن کنه و بچه سالمی داشته باشی
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11068 تنت سالم باشه ایشالا خدا چشمت رو روشن کنه و بچه سالمی داشته باشی ممنون انشالله ماه هفتم هست هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم