دوستان اینجا کسی هست که خودش و شوهرش دهه هشتادی باشن ؟ اگه هست میشه نظرشو درمورد ازدواج بگه؟ و دید شما دراین باره چیه؟
مثلا ما هروقت بیرون میریم همه فکر میکنن دوستیم و بعضیاهم بد نگاهمون میکنن و حس خوبی نمیگیرم
شما چطور؟
اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب میکنم تابتوانم به بیعدالتی اعتراض کنم ....من ميدانستم نوميدي هست، اما نميدانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال ميکردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر ميکشد. پوست تنم درد ميکند، سينهام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم ميخورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشاور برین، خوب حرفاتون بزنین رفت و آمد کنین اگه اشکالی نبود این وسط ازدواج کنین هیچ ایرادی نداره
کنار همدیگه میتونین پیشرفت کنین و درس بخونین
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
کلا دید خوبی ب کودک همسری و اینچیزا ندارم ن من کلا جامعه دید خوبی نداره.مگه بالای ۲۰ باشین
من درکل با ازدواج زیر ۲۵ مخالفم ولی وقتی همچین اتفاقی افتاده چرا مردم با همچین دیدی به ما نگاه میکنن سعی میکنن درموردش نصیحت کنن یا بگن کارتون اشتباه بوده من خودمم قبول دارم ولی واقعا بعضیا تحقیرمون میکنن
اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب میکنم تابتوانم به بیعدالتی اعتراض کنم ....من ميدانستم نوميدي هست، اما نميدانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال ميکردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر ميکشد. پوست تنم درد ميکند، سينهام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم ميخورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!
مم ۲۲سالمه دهه ۸۰ هستم مجردم هیچی هرکسی به زندگی داره به ماچه اخه اصلا به بقیه نگاه نمیکنم. کدوم شه ...
ما اومدیم خونه پدرشوهرم شهرستانه اینجا خیلی بد نگاهمون میکنن ولی شهر خودمون عادیه
عزیزم خودت و همسرت چند سالتونه ؟ گل پسرت چند سالس؟ منو کسی هم که میخوایم باهم ازدواج ک ...
خودم ۸۴ شوهرم ۸۰ پسرم دو سالشه
از من میشنوی همچین اشتباهی رو نکن هرچقدرم خوب باشه زندگیت نابود میشه چندسال بعد به حرفم میرسی