2777
2789

دوران دبیرستان همکلاسیم بود الان همه گروه توروبیکاییم اقا این ۳بار ازدواج کرد از دومی بچه اورد داد پرورشگاه کلا ادم نرمالی نیست بعد اون زمان همکلاسی بودیم من بچه بودم خب گفتم از پدربزرگش دعا نویسه برام دعا بگیره عروس بشم ، بعد اقا گاهی وقتا بامن تو گروه شوخی میکنه که بختت خود خدا هم نمیتونه باز کنه ، درحالی که من ازدواج کردم جدا شدم اصلا خبر نداره ولی دلم میخواد بهش بگم من مثل تو خراب نیستم وقتی شوهر دارم دوست پسر هم داشته باشم واون دوست پسرم‌ شوهر سومم باشه ولی خب میترسم دلش بشکنه و ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگوشوهر زیاده ولی  میخام با یکی ازدواج کنم که درست حسابی باشه تا اخر بمونم باهاش نه اینکه از این شاخه به اون ساخه بپرم.وگرنه که اینجوری زیاده 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
من نمیدونم چرا اصلا با همچین ادمی در ارتباطی

متاسفانه دوستم همه بچه هارو‌ بعد ۱۰سال تو گروه ادد کرد لفت دادم باز کلی  اصرار کرد رفتم تو گروه اینم ۲۴،ساعت تو گروهه و جوابم میده

هر وقت از این فکرا به سرت زد چندتا لا اله الا الله بگو. ناراحتی واست کوچیک میشه

واقعا. من خیلی زیاد بابت طلاقم و اذییت هایی که شدم ناراحتم دوسال تمام باهمه قطع ارتباطم