2777
2789
عنوان

میشه یکی بگه علایم

101 بازدید | 6 پست

میشه لطفا یکی بگه علایم مرد سرد مزاج‌چیه؟؟

مردی ک مث‌پروانه‌دور سرت میچرخه م صب تاشب زبونن بهت محبت میکنه و بفکرت هست و هواتو داره 

اما رابطه جنسی تو اولویت اخرش هست سرد مزاجه؟؟؟مثلا شده سه روز کنار هم‌بودیم اما حرف از نزدیکی نزدن و زیاد اهمیت نداره براش

سرده

ما عقدیم باهم قسم میخوره ک اهل فیلم ناجور نیس  یا جور دیگه هیچوقت تو‌خلوت کاری انجام نداده 

فک میکنم سرد مزاجه 

هر هفته یا خیلی کار داشته باشه هردوهفته یک بار میان 

اما زیاد هول نیس برای رابطه 

نمیدونم دلیلش سردیه یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما علایمش رو میدونین؟

منکه خواهر تازه ازدواج کردم شوهرم به محض نزدیک شدن بهم بوس وبغل داشته باشیم میگه رابطه وقتی کنار هم هستین تو برو سمتش بوس و...... داشته باش ببین واکنشی نشون نمیده اگه نشون نداد سرده 

منکه خواهر تازه ازدواج کردم شوهرم به محض نزدیک شدن بهم بوس وبغل داشته باشیم میگه رابطه وقتی کنار هم ...

بوس‌و‌بغل زیاد داریم هروقت میاد دیدنم چون راهش دوره 

شب میرسه و‌میاد یکی دوساعت شب نشینی میکنیم و قلیون میکشیم‌تو‌اون‌دوسه‌ساعت‌پیش‌ هرکسی باشیم کلی قربون صدقه ام‌میره شبم موقه خواب رابطه داریم 

مثلا سه شب بمونه هرشب موقه خواب نزدیکی داریم 

اما زیاد هول نیس برای رابطه ک همش بخواد پاپیچم بشه و تموم افکارش بشه اون 

بوس‌و‌بغل زیاد داریم هروقت میاد دیدنم چون راهش دوره  شب میرسه و‌میاد یکی دوساعت شب نشینی میکنی ...

پس سرد نیس اینطوری که تو میگی اگه میل نداشت سرده اگه از راه دور اومد هوس رابطه نکرد سرده