بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فعلا برو یه شامپو بخر یه دست لباس هم از مادرت بردار دوش بگیر اخه این چه مدلشه هروقت از خونه میای بیرون کلید بردار یکم منظم تر باش خونه ریخت وپاش بدون کلید پریدی رفتی اونجا چکار خواهر من؟
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
به یکی از اقوام یا دوست بگو زنگ بزنه مثلا شما خبر نداری بعدم بهانه شب عید رو کنه و اینکه بیا بشینیم حرف بزنیم.... بعدش دو تا گله اون می کنه دو تا حرف شما می زنی قضیه ختم به خیر میشه ولی بزاری بعد عید کار سخت تر میشه
نه خاک تو سر خنگم..چون خونه بود کلید نیاوردم خیلی داره ازم سواستفاده میکنه انکار بچه ...
خیلی بده که کلید نداری
من چند سال پیش با شوهرم اختلاف داشتیم مهمونی میرفتم خونه ی بابام، کلیدامو ازم میگرفت نمیداد از اونموقع هم شناسنامه پیش خودش نگه میداره
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕