2777
2789
عنوان

5 روزه اومدم قهر خونه بابام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت توی دعوا و قهرتون خونتونو ترک نکنید و خونه پدر مادرتون نرید مگر اینکه قصد طلاق داشته باشید

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دیگ وقتی میرین قهر نباید منتظر منت کشی سریع باشین...یا ترو یا صبور باش

اتفاقا برعکس عزیزم موقع قهر نباید صبور باشی باید سریع اقدام کنی یه جوری که بترسه براش عادت نشه 

وگرنه با خودش میگه اونسری اومد الان میاد بازم تکرار میکنه

کلید نداری بری وسایلتو برداری؟ 

نه خاک تو سر خنگم..چون خونه بود کلید نیاوردم 

خیلی داره ازم سواستفاده می‌کنه 

انکار بچه سر راهیم، هیچ اختیاری ندارم ن کلیدی ن چیزی راهت بیرونم کرد 

اتفاقا برعکس عزیزم موقع قهر نباید صبور باشی باید سریع اقدام کنی یه جوری که بترسه براش عادت نشه  ...

اره دقیقا اپن الان همین فکر می‌کنه 

بنظرت چیکار کنم 

ب خانوادشم گفتم اصلا جدی نگرفتن گفت نمی‌دونم خودتون حرف بزنید ما زیاد نمی‌تونیم دخالت کنیم بعد چند روز میاد بالاخره دنبالت برو 

ولی تو چیزای دیگه همچین دخالت میکنن بیا و ببین 

اتفاقا برعکس عزیزم موقع قهر نباید صبور باشی باید سریع اقدام کنی یه جوری که بترسه براش عادت نشه  ...

صبوری یعنی اینکه نره تا بیاد دنبالش دیگ...شمام ک حرف منو زدی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
عزیزم چیکار کنم کاش بلد بودم  تروخدا بگو  من خیلی ساده و بدبختم

عزیزم من به شوهرم تو اولین بحثمون گفتم اهل قهر نیستم تحملمم بالاس ولی برم دیگه برنمیگردم دیگه همون شد

باهاش حرف بزن بگو ناراحت شدی عصبی شدی هر اتفاقی افتاد عیب نداره با هم حلش میکنیم تو همه خونه ها بحث هست 

ولی اگه زیاده روی کنی دیگه تحمل نمیکنم و طلاقم میگیرم 

اگه باز تکرار کرد برو لزش شکایت کن مهریت بزار اجرا حساباش ببند اموالش توقیف کن اون وقت کار دستش میاد