2777
2789
ديگ زنگ نزن منم هميشه زنگ ميزدم ميخاستم دعوتش كنم يا احوال بپرسم بعد اون زنگ ميزد ب شوهرم منم ديگ نم ...

مث مادرشوهر من...

حتی برا مجلس دعا تو خونش ب شوهرم گفته بود بمن بگه ک من ب مامانم بگم اونام دعوتن😕نمیدونم دلیل رفتارش چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم اصلا بهم زنگ نمیزنن و هر بار هم میگن شمارم رو ندارن یا گم کردن🤣

دروغ میگن نقششونه😂😂من مادرشوهرم زبونی داره سیاستی داره فقط خدا میدونه،، من برا عید نمیرم پیششون به شوهرمم گفتم،، 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
دروغ میگن نقششونه😂😂من مادرشوهرم زبونی داره سیاستی داره فقط خدا میدونه،، من برا عید نمیرم پیششون به ...

من هم گفتم یعنی عید برم گناه داره مریض هست ولی بعد از تماس پشیمون شدم دیگه

این سری اگه گفت شما 

بگو من همونم که بچتونو دارم بزرگ میکنم 😆 (صرفا جهت شوخی) 

بهش اصلا فکر نکن بیخیالش 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
من هم گفتم یعنی عید برم گناه داره مریض هست ولی بعد از تماس پشیمون شدم دیگه

یکی از نیرنگا مادرشوهرم اینه صداشو نازک میکنه میزنه به حال مریضی،، اینجوری کرد زنگ زد به شوهرم شبونه گفت مادرم حالش بده بریم،، پنج ساعت فاصلس رفتیم دیدیم خانم نشسته برا خودش داره میخوره میگه میخنده،، جاریم گفت شمام گولشو خوردین،، شوهرم خودش جاخورد،، خداروشکر دیگه زیاد حرفاشو باور نداره

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
حتما بنده خدا حالش خوب نبوده . اشتباه کرده . اهمیت نده

همسرم هم همین رو گفت .ولی این ادا و اصول بعد از اومدن جاری به وجود اومد تا قبلش از این خبرا نبود بینمون

همسرم هم همین رو گفت .ولی این ادا و اصول بعد از اومدن جاری به وجود اومد تا قبلش از این خبرا نبود بین ...

شاید خود شما هم حساس شدی . منم گاهی صداهای افراد و تشخیص نمی دم . تعجب میکنن . یه وقتها آدم دست خودش نیست

. اگر هم عمدی بوده باشه بازم شما کلاس خودت و پایین نیار. اهمیت نده . اهمیت بدی شاید بدتر کنه . 

مث مادرشوهر من... حتی برا مجلس دعا تو خونش ب شوهرم گفته بود بمن بگه ک من ب مامانم بگم اونام دعوتن😕 ...

منم واقعا

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد