الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
من زنگ میزنم ولی خیلی دیر به دیر با گوشی خودم ولی همسرم اگه بزنگه من گاهی گوشی میگیرم احوال پرسی می کنم ولی مگه میشه ادم بعد بیست سال صدای عروسش رو نشناسه!
مادرشوهرمن اصلا زنگ نمیزنه همش باید من بزنم،، فقط وقتی پسرشون جواب نمیده به من زنگ میزنن بنطرت من باید چیکار کنم،، من پیش فامیل خودم ارج وقربی دارم اما اینور،، بعد وقتاییم که میگم ولش کن منم دیگه نمیزنم اینجور برداشت میکنن قهرین؟! میگم همش خودم زنگ میزنم میگه شما کوچیکترین 🤐😕
تو خوبی من ماسک داشتم نشناختم.فکر تو یه جایی بودیم من دیرتر رفتم بعد رفتیم خونه قشنگ داشت نشونی منو میداد میگفت نمیدونم این کی بود وای ایقد خندیدیم گفت مادرجون من بودم سلام هم کردم بهتون.بعضی وقتا خیلی ناراحته یادش میره کی به کیه ماسک هم داشتم بدتر شد.ولی معذرت خواهی کرد🤣