2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اتفاق بر عکسش برام افتاد یعنی من وشوهرم سوارموتور بودیم تاکسی وسط خیابون نگهداشت مسافر در رو باز کرد قشنگ زیر در پامو جر داد 

دیگه رفتم عکس انداختم از پام خداروشکر استخونم چیزیش نشده بود ولی تا یکی دو هفته لنگون لنگون راه میرفتم

کاربری دومه 😐😐🤐

یبار شوهرم درو باز کرد مرده مستقیم خورد ب در بعدتعادش بهم خورد افتاد تو بغل شوهرم انقدر خندیدم اشکم در اومد

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
پلیس اومد ؟ شکایت کردید ؟ مسافر درو باز کرد ؟

مسافر در رو باز کرد ولی تقصیر راننده بود 

ن بابا چ شکایتی فقط بردم درمانگاه ی عکس از پام انداخت همین 

بعدم گفت اگر مشکلی پیش اومد من اینجا تاکسی خطی ام این اسمم ب هر کی بگی میشناستم 

کاربری دومه 😐😐🤐