2777
2789
عنوان

با عقل و آگاهی الانت پاسخ بده

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 111 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه من دیگه هر تلاشی کردم نشد همون بمونیم خونه دیگه

درسته، در کدوم مورد ها تلاش کردی و نتیجه نداد؟ممنون میشم بگی، چون احتمالا افرادی هستند که دارند از اون رشته و مهارت ها درآمد کسب میکنن

بله و الان دارم همین کارو میکنم .  از وقتی یادمه در حال یادگیری یه مهارت بودم و همیشه کمکم کرد ...

چه خوب و چه مثبت، میشه بگی چه مهارت هایی داری و چجوری ازشون کسب درآمد میکنی؟خودت تو چه رشته ای نحصیل کردی؟

تو رشته خودم ادامه تحصیل میدم رشته ی جدیدم شروع کردم  مهارتم  فک میکنم بسمه دیگه(ام دی اف ...

متوجه نشدم چه رشته ای میخوندید یا میخواید بتونید؟

مهارت هایی که کسب کردید ، براتون مفید بوده؟ آقا هستید درسته؟

خلوت باشه یعنی چی و چرا خلوت باشه؟خستگی ؟

اگر برمی گشتم به عقب تغییر مسیر نمی دادم اما دو تا کار هم انجام می دادم بلافاصله بعد پیش دانشگاه ا ...

خیلی خوب گفتیو، جار زدن خیلی اشتباهه، جالبه هممونم میدونیم اما خب آدم از سر ذوق بیان میکنه که نباید، الانم برای برنامه نویسی دیر نیست

متوجه نشدم چه رشته ای میخوندید یا میخواید بتونید؟ مهارت هایی که کسب کردید ، براتون مفید بوده؟ آقا ه ...

ارشد دارم و ازمون دکتری دادم

جدای از محیط دانشگاه یه سیر مطالعاتی مذهبی و علوم قرانی را شروع کردم

قطعا مفیده اینکه آدم چیزی را بلد باشه تا نباشه خیلی فرق داره

بله آقا هستم

آره خسته ام به جز درس و مطالعه حوصله فعالیت دیگه ای ندارم 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.