2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم بودنی که از آرامش و درون گرایی بیاد قشنگه ولی اگر از خجالت باشه زیاد صورت خوشی نداره...

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

می‌دونی راستش من بابام خیلی اجتماعی و پرحرفه و متأسفانه آدمی که خیلی حرف میزنه یه سری حرفای نامربوط و خصوصی و ... هم میگه که وااااقعا رو مخ من میره،

حالا از طرفی شوهرم کم حرفه و زیاد صحبت نمیکنه. طبق تجربه‌ی زندگی با پدرم همین موضوع شدیداً بهم آرامش میده، همش نگران نیستم الان یه حرف الکی و بی‌مورد بزنه و ...

آروم بودنی که از آرامش و درون گرایی بیاد قشنگه ولی اگر از خجالت باشه زیاد صورت خوشی نداره...

من خودم به ظاهر همه منو آروم و کم حرف میشناسند ولی از تو پر از استرسم 

می‌دونی راستش من بابام خیلی اجتماعی و پرحرفه و متأسفانه آدمی که خیلی حرف میزنه یه سری حرفای نامربوط ...

کاملا موافقم 

با آدم پر حرف که برام خیلی سخت تره ولی چون خودم آرومم و طرف مقابلم هم آروم باشه حس میکنم تو این اوضاع زندگی سخت میشه 

حس میکنم نمیدونما

کاملا موافقم  با آدم پر حرف که برام خیلی سخت تره ولی چون خودم آرومم و طرف مقابلم هم آروم باشه ...

منم آرومم خب

توی معاشرت دو تایی جفتمون هم حرف می‌زنیم هم شوخی و مسخره بازی و خنده و ...

جلوی بقیه آروم و ساکت میشینیم، بقیه نگران میشن شما با هم حرفم می‌زنین یا همیشه ساکتین🤣

من تا الان راضی بودم از این موضوع