2777
2789
عنوان

ژل لب فاصله لب و بینی رو کم میکنه؟

893 بازدید | 22 پست

من یه ماه عمل کردم فاصله لب و بینیم حس میکنم زیاد شده. کسایی که تجربه دارن ورم بینی بره و بینی جا بیفته این فاصله هم کمتر میشه؟

اگه نشد با ژل میتونم یکمی پوشش بدم؟ لب بالام نازکه در کل.

به مرور کمتر میشه این فاصله چون نوک بینی هم کمی میاد پایین

اما الان میتونی لبتو ژل بزنی

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باور کن تا لحظه بیهوشی به دکتر گفتم این فاصله رو حواست باشه بیشتر نشه گفت نه نمیشه😑😑😑

اصن خیلی ناراحتم منم تا لحظه اخر فقط میگفتم سر بالا نشه تیز نشه کوچیک نشه 😑😑😑😑

نوک بینی کع میاد پایین

ولی درکل برای عملای زیبایی بعدی یکم صبر کن ورمت بخابه چون عوض میشی

برای کم کردن فاصلع هم سانترال لب میکنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
میگم صبر کنم یکم ورم و اینا بره شکل و شمایل واقعیش پیدا بشه بعد برم سراغ ژل.

اره اصلا نگران نباش

یکسال طول میکشه تا جا بیفته 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بله فاصله رو کم میکنن 

یه بنده خدایی میگفت دخترا می‌رن دماغو عمل میکنن میبینن لب به این دماغ نمیاد ژل میزنن بعد میبینن چونه به این لب نمیاد فیلر میزنن بعد میبینن فک به این چونه نمیاد فیلر میزنن بعد میبینن گونه به این فک نمیاد گونه میزارن بعد میبینن چشما به این صورت نمیاد میکشنش بعد میبینن هیکل به این صورت نمیاد مجبور میشن بکوبن از اول بسازن 

نوک بینی کع میاد پایین ولی درکل برای عملای زیبایی بعدی یکم صبر کن ورمت بخابه چون عوض میشی برای کم ...

آره خدا کنه ورمم بره طبیعی تر بشه. سانترال از جای بخیه اش میترسم.

هر چند قبل عمل به دکترم گفتم دکتر اگه دیدی لازمه همزمان با عمل بینی سانترالم انجام بده. خودش نگاه کرد و دندونامو حالت خنده و اینام رو بررسی کرد گفت لازم نداری. الان نمایش دندونیت خوبه انجام بدم لبخند لثه ای پیدا میکنی.

نمیدونم دیگه راست گفت یا نه.