دخترم۳ ماه و ۲ روزشه، از هفته دوم شروع شد ماه اول کلا نخوابید، ماه دوم تمام روز جیغ میزد شب میخوابید ماه سوم شب میخوابه ولی روز نق نق میکنه و ساعت خاصی جیغ میزنه از ۷ تا ۱۱ شب، و تمام این سه ماه تو بغلم تو خونه گردوندمش در حدی که کمرم درد میکنه نمیتونم شبا بخوابم. نه غذا نه حمام نه بیرون رفتنی اسیر خونه و بچه ام واقعا دیگه بریدم🥺🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه نی نی تو فامیل ما کولیک و رفلاکس و حساسیت داشت بعد از کلی دکتر و دارو و تشخیص های مختلف یه دکتر گفت که به شیر مادر حساسیت داره الان یازده ماهشه از یکسالگی قرار شیرش و قطع کنن کلا واقعا سخته شبا کلا خواب نداره به مرور بهتر میشه
یه نی نی تو فامیل ما کولیک و رفلاکس و حساسیت داشت بعد از کلی دکتر و دارو و تشخیص های مختلف یه دکتر گ ...
شیر مادرو قطع کردن خوب شد؟
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
سلام عزیزمالان دخترم ۹ ماهشه، سه هفته است میشینه و خداروشکر از وقتی نشست گریه تمام شد🥰دیگه حس میکن ...
خداروشکر خدا حفظش کنه❤️