مایی ک این نسل قدیم هستیم خواهرا باخواهر خودشون اینطورن دیگ از نسل اینده ج انتظار....بخدا همه شوهرا شاغل بجز شوهرمن من خودم دست و ما شکسته کارمیکنم ش میخرم روزی شاید بگم ۳ باز بهشون زنگ میزدم بعد امدم گفتم مثل خودشون بشم زنگ نزنم ی هفته هس یکیشون زنگ نزدن بگن مرده ای یا زنده یکیشون خو کلا از بجکس دشمن خونی بوده درحالی ک ۲۴ ساعاه باهم درتماس هستن .یکیشون هم الکی الکی ی ماه بااینک مریص بودن ی زنگی نزد ک مردی یا زنده ای
چند ساله رو خودم کار کردم ک تونستم بشن ی دختر تقریبا شاد همه رو بخشیدم تا خودم رها بشم از کینه و نفرت ولی نمیزارن نمیشه ...قسم خوردم تا روزی ک بلاهایی سرم اوردن اطرافیان طلافی نکنم پام از این دنیا نزارم و نرم
الانو نمیشه با قبلا مقایسه کرد همه چی فرق کرده و آدما بیشتر گیر و گرفتارخودشونن
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل نمیشه که حق با شماست🩷
زنگ زدن نمیخوایم از کسی،مهربون باشن و کاری نداشته باشن کافیه
اگر میخوای ارامش داشته باشی،حال دلت خوب باشه بیخیال باش و بهشون فکر نکن
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦