2821
2789
عنوان

فجرانه

648 بازدید | 46 پست

درباره ۲۲۰ هزار تومان یارانه تشویقی دولت باید به عرض برسونم این طرح ی نوع تخفیف روی خرید کالا هستش نه اینکه شما بتونید ۲۲۰ تومان رو یکجا خرید کنید نیازی نیست دو تومن بدید س تومن خرید کنید هر کس نسبت به وسع مالی خودش از تشویقی استفاده کنه.... 

کسایی که به هر دلیلی پول خرید کلی ندارن میتونن هربار هر قلم از این کالاها رو نیاز داشتن فقط اون کالا رو خرید کنن و از تخفیفش برخوردار بشن 

مثلاً ی خانواده دو نفره برای تهیه یه شانه تخم مرغ ۱۴٫۰۰۰ تومان تخفیف میگیره 

یا خرید یک کیلو مرغ ۲۲٫۰۰۰ تومان و همینجوری طبق جدولی که به پیوست ارسال کردم 

یکماه هم فرصت خرید دارید 

و حتی میتونید سهمیه هر فرد رو جدا بخرید مثلاً ۷۳۴ تومن رو اول و همینجوری تا خانوار تموم بشه 

کل طرح دولت تخفیف روی کالا هستش انگار شما از ی فروشگاه ۷۴۳هزار تومان خرید میکنید بعد ۲۲۰ تومان تخفیف میگیرید 

یارانه نقدی سرجاشه این یه تخفیف مازاد هستش که برای کمک معیشتی برای مردم در نظر گرفته شده است

شهر ماه اینجوری نیس 

مثلا خانواری چهار نفر هستن بدون هیچ پولی ۸۸۰تومن خرید میکنن میان 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه دیشب من خودم پرسیدم گفت بایدنفری ۱۲۰خریدکنی تا بتونی اون ۲۲۰تومنم خرید کنی مثلا ما یه خانواده۴نفره ایم باید۴۸۰خریدکنیم تا۸۸۰تومنو بتونیم خریدکنیم تازه نصفشم باید مرغ بخری

نه دیشب من خودم پرسیدم گفت بایدنفری ۱۲۰خریدکنی تا بتونی اون ۲۲۰تومنم خرید کنی مثلا ما یه خانواده۴نفر ...

این فروشگاه دیگع شما رو دست انداخته عزیزم

۱۱قلم اعلامی دولت باید باشه اصلش

ولی شما میتونید هر چیزی که دلتون بخواد بخرید چون ایرادی نداره و میشه

این متنی که من قرار دادم برای شما حرف های خود دولته ...غیر از این تخلفه

مردم اگه پول داشتن چ نیاز ب این بسته داشتن 

عزیزم فکر کن از یه فروشگاه۲۲۰تومن نفری تخفیف گرفتید ضمنا میتونید جدا جدا خرید کنید نیازی نیست همش یکجا خریداری بشه

این فروشگاه دیگع شما رو دست انداخته عزیزم ۱۱قلم اعلامی دولت باید باشه اصلش ولی شما میتونید هر چیزی ...

تازه اشنامون بود جاهای دیگه که میگفت باید نفری۲۲۰خرید کنی تا بتونی از کالابرگ استفاده کنی

شهر ماه اینجوری نیس  مثلا خانواری چهار نفر هستن بدون هیچ پولی ۸۸۰تومن خرید میکنن میان

واین چیزیه که به نفع مردمه منم ماه قبل ۲۰ کیلو برنج نمیدونه خریدم ۸۸۰ پول هم ندادم این ماهم همین کارو میکنم 

این ماه اینجوری خرید میکنن؟🙄

ماه قبلم همینجوری خرید کردن

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
تازه اشنامون بود جاهای دیگه که میگفت باید نفری۲۲۰خرید کنی تا بتونی از کالابرگ استفاده کنی

برید خرید کنید اگه میدن چون دیگه هیج جا اینجوری نیست 

ببین تو هر چقدر میخوای خرید کن ولی فقط نفری ۲۲۰تومنش رو دولت میده

نمیدونم چطوری این کاسب ها توضیح میدن

اونا نمیدونم اشتباه توضیح میدن یا مردم اشتباه میفهمن که این همه دوگانگی پیش اومده

نه دیشب من خودم پرسیدم گفت بایدنفری ۱۲۰خریدکنی تا بتونی اون ۲۲۰تومنم خرید کنی مثلا ما یه خانواده۴نفر ...

برو از سوپر بخر من خودم ۲۰ کیلو برنج برداشتم ۸۸۰ تومن یک ریالم پول ندادم هیچ چیز دیگم نخریدم بگرد سوپر پیدا کن