2821
2789
عنوان

فجرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 46 پست
برید خرید کنید اگه میدن چون دیگه هیج جا اینجوری نیست  ببین تو هر چقدر میخوای خرید کن ولی فقط ن ...

نه به ما گفتن ۲ میلیون خرید کنید تا ۸۴۰ تومن را دولت بده اگه دوتومن داشتم مرض دارم بیام از تو خرید بکنم

محله ما هر فروشگاه ی چیزی میگ😂 این یعنی اصلا قانون خاصی وجود داره 

قانون یکیه هر کی به نفع خودش توضیح میده این متنی که من قرار دادم اصل قانونه همون چیزی که تو اخبار اعلام شد

شما بخوای ۲۲۰تومنت رو استفاده کنی ۵۳۲تومن باید تو حسابت باشه واسلام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه کار شما اشتباه نیست عزیزم هر چی بخواین میدن بهتون فقط دیگه ۸۸۰تومن رو نمیتونید بدون نپرداختن مبل ...

میکم پرسیدم گفت بیا ببر بدون پول فقط همون ۸۸۰ زورم نمیرسه بدون ماشین ۲۰کیلو برنج بیارم گفتم جمعه با همسرم میام 

🫤اون ماه قبل بود ای خداااااااااااااااااااااا

ببین عزیزم این ماهم فروسگاهها به نفعشونه پس همینکارو میکنن مادرم دیروز رفته بود مثل ماه قبل خرید کرده بود بدون هیچ پولی حالا بازم بگو اون ماه قبل بوده 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
نه به ما گفتن ۲ میلیون خرید کنید تا ۸۴۰ تومن را دولت بده اگه دوتومن داشتم مرض دارم بیام از تو خرید ب ...

فکر کن رفتی یه فروشگاهی خرید کنی ۸۸۰تومن تخفیف داده بهت🤐😐تقصیر فردشنده بدبخت نیست طرح از اول همین بوده عزیزم

فکر کن رفتی یه فروشگاهی خرید کنی ۸۸۰تومن تخفیف داده بهت🤐😐تقصیر فردشنده بدبخت نیست طرح از اول همین ...

خب بلکه آدم نمیخواد دو میلیون خرید کنه که ۸۰۰ تخفیف بدن این چه بازی هست سر ملت در آوردن میخوان جنساشون را به مردم بندازن جیب مردم را خالی میکنن وگرنه لطف نمیکنن

خب بلکه آدم نمیخواد دو میلیون خرید کنه که ۸۰۰ تخفیف بدن این چه بازی هست سر ملت در آوردن میخوان جنساش ...

خب تو هر چقدر میخوای خرید کن انگار اصلا متن رو نخوندی

هر کالایی که بخری تخفیف اون کالا رو میگیری

مثلا تو هر کیلو گوشت نفری ۷۵تومن تخفیف میگیرید

در طی ماه خرید کن اصلا از صدتا فروشگاه بخر 

قرار نیست یهو استفاده کنی

خب بلکه آدم نمیخواد دو میلیون خرید کنه که ۸۰۰ تخفیف بدن این چه بازی هست سر ملت در آوردن میخوان جنساش ...

کی میخواد جنساشو به مردم بندازه

طرح طرح دولته

فروشگاه طرح و نزاشته ک