2777
2789
عنوان

برنامتون برای عید چیه؟

317 بازدید | 24 پست

ما بخاطر کار همسرم و بچه کوچک نمیتونیم بریم مسافرت و فامیل زیادی هم هر دو نداریم که هی بریم خونه همدیگه مهمونی نهایت خونه پدر و مادر من و مادر همسرم حالا اگه بهم نمیخندین تعزیف کنم میخام چکار کنم منو غذای اسکای لانژ رو دانلود کردم میخام شب ها هر روز یه غذا شو درست کنم و تزیین کنم میز بچینم یعنی تو هتل اسپناس هستیم!!!! ،🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳روز اولو بیرون میرم بقیش دررررس و کنکور😮‍💨

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

مام بهمنی رفتیم مسافرت ک عید شلوغه و.. نریم

مام با فامیلا رفت و امدی نداریم  نهایت میریم بیرون دور میزنیم یا اطراف شهرمون 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه