2821
2789

با مامانم بحثم شد گفت از غذهای من نخور 

منم دو روزه هیچی نخوردم چون دیدم باحاله یه کم شکم داشتم خوابیده بعدشم ادم راحته به شرط اینکه فشارش نیافته 

😂😂 کلی هم تایم اضافه میاری کاش چیزی به اسم غذا خوردن نبود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا ک داری عذاب میکشی نمازم بخون نیت کن بشه روزه 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
وای نگو من عاشق غذا هستم مطمئن باش الان غذا نخوردن شاید خودتو اذیت نکنه ولی داری مادرتو عذ ...

عزیزم نبتم اذیت کردن نبست میخوام شکمم اب شه واقعا داشت حالم بهم میخورد از خودم یبوستم گرفته بودم این چن روز اخیر گلاب به روت البته 

بعد تووچرا عصبانی شده 😂

عشقم پریودم اگه خدا قبل میکنه نیت کنم 😂

مهم‌نیته😀  قبول باشه😁منم بگیرم پس

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
بزار فشارت بیفته بعد با بیل بهت غذا میده😂😂😂

😂😂😂 نگو به خدا حالا عاشق اندامم شدم خدا شاهده شکمم گند زده بود چون لاغرم اما شکم درآورده بودم جدیدا انقدر که میخوردم 

2825
2823
2791
2779
2792