کاش حداقل در حد یه سلام علیک روزانه بود.چون بد بیقرارم خدابا خودت قرارم باش. این دلو آروم کن.الان خوب بودم یهو آشوب شد دلم این چه حس بدیه چرا تحمل ندارم
خدا هر اشتباهی کردم برمن ببخش فقط دلم رو آروم کن همون بنده ای میشم که تو میخای .حدایا غلط کردم گفتمت عاشقم کن اشتباه کردم گفتم حال بدیهای عاشقی رو دوست دارم .این درد چرا نا آشناس واسم چرا همچین حسی قبلا نداشتم.این چه دردیه تو جونم .خدایا رحم کن بهم.خدایا این درد خیلی واسم سنگینه کاش سرطان. داشتم ولی درد عشق نداشتم.لطفا هرکس این متنو میخونه دعا کنه قلبم آروم بگیره.خدایا تو قرارم باش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش کمی درکش میکردم و اینقدر اذیت نمیشدی.شاید الان بفهمم مشکلش چی بود.اشکال نداره اگه همینیه که فکر میکنم.تقصیر تو نبود از اول حدود رو تعیین کردی من رد شدم.ممنوعه بود ولی...