2777
2789
عنوان

آخرین باری که بابام بغلم کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرت واسم محترم ولی قبول ندارم ،آدم قدرت اراده و اختیار داره تو بدترین شرایط قدرت تفکر داره میتونه ح ...

بله میدونیم ولی اگه خدا بخواد شما بمیری میمیری اینقد بلند پرواز نباش ایا میتونی از سرنوشت فرار کنی؟؟  حال بد داریم تا بد بعضی حالا خیلی بدترن عزیز من اینجوری نیس بکی خوب شم سریع خوب شی این حرفای بچه گانست  تا حدودی نیتونی ب خودت کمک کنی ولی توی درد ی نفر نیستی ک راحت قضاوتش کنی

تعجب میکنم از پدر و مادرت که با این حالت رهات کردن

تو اصلا نباید تنها زندگی کنی

واقعا متوجه نیستن خطر تهدیدت میکنه؟؟

عزیزم دیپلمتو گرفتی؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
همه ابن قرصا بدترت میکنن اگ میشه بیماریتو بگو 

اگه بگم که فامیل فضول می‌فهمن منم😓

انقد اوایل زندگی قشنگی داشتم که همه غبطه میخوردن....با نابودیم همه فهمیدن... مثلا ترحم میکنن...

نمیخوام کاربریم لو بره واقعا چون تقریبا خود واقعیم اینجام

بله میدونیم ولی اگه خدا بخواد شما بمیری میمیری اینقد بلند پرواز نباش ایا میتونی از سرنوشت فرار کنی؟؟ ...

قضاوت نمیکنم و نکردم فقط راه کار بود که به خودش بیاد و کمک کنه به خودش واسه من کارساز بود گفتم شاید واسه اونم باشه 

تعجب میکنم از پدر و مادرت که با این حالت رهات کردن تو اصلا نباید تنها زندگی کنی واقعا متوجه نیستن ...

آره گرفتم...

اون بیچاره ها چاره ای ندارن که...من مقصرم... اخلاقم مقصره پرخاشگری هایی که نداشتم و الان به اوج رسیده مقصرند...خودک.ش.ی هام بخاطر بیماری که افسردگی رو بهم هدیه داد مقصره...

گفتم اگه تنهام نذارین خودمو تو خونه می....

الان مدام چکم میکنن..غذا خوردم؟نخوردم؟داروم سرساعته؟

اما من میدونم بیشتر میخوان چک کنن ببینن زندم یا نه...

آره گرفتم... اون بیچاره ها چاره ای ندارن که...من مقصرم... اخلاقم مقصره پرخاشگری هایی که نداشتم و ال ...

نه عزیزم تو بیماری نه مقصر آدم بیمار باید کمکش کرد تا خوب شه تو آسیب دیدی پشت شر هم از روت ماشین رد شده

بگردمت کاش کاری از دستم برمیومد دختر به این جونی قشنگ ترین روزای عمرشو اینجوری به هدر نمیداد

نه عزیزم تو بیماری نه مقصر آدم بیمار باید کمکش کرد تا خوب شه تو آسیب دیدی پشت شر هم از روت ماشین رد ...

ممنونم عزیزم حرفات بهم دلگرمی داد من خیلی عاب وجدان دارم که چرا سربار خانوادمم؟؟چرا باید به دنیا میومدم که اینجوری برم؟ کلی چراها برام هست

ممنونم عزیزم حرفات بهم دلگرمی داد من خیلی عاب وجدان دارم که چرا سربار خانوادمم؟؟چرا باید به دنیا میو ...

اشتباه میکنی

این عذاب وجدان ها نتیجه تربیت اشتباه پدر مادرته

سنی نداری که انقدر خودتو مسئول و مقصر میدونی

اگه خانواده بهت پول میده بنظرم یه خانم دکتر روانشناس پیدا کن برو باهاش حرف بزن، شما در کنار دارو روان درمانی هم نیاز داری عزیزم

اشتباه میکنی این عذاب وجدان ها نتیجه تربیت اشتباه پدر مادرته سنی نداری که انقدر خودتو مسئول و مقصر ...

عزیزم خانوادم برام هیچ وقت کم نذاشتن البته اولاش همش پدر و مادرم باهم دعوا داشتن و دعوا داشتن

مادرم عصبی بود به دلایلی و من و داداشمو تنبیه بدنی می‌کرد گاهی مثلا با سیم شارژر و کتک و کمربند و...

دوتامون ۶تا۸سالگی شب ادراری داشتیم اما به ۱۳ که رسیدم هیچی برام کم نذاشت

فقط وقتی بچه بودم زیاد بهم نمی‌گفت مثلا مواظب مردای خانوادت باش  فکر نمی‌کرد برادر عوضیش...

هعععی بیمار که شدم،شدم نورچشمی مامان.

بابام از اول خیلی باهام خوب بود از گل نازک‌تر بهم نمیگفت

حالام که رفتنیم...

میشه گزارش بزنی تاپیک حذف کنن لطفا؟