2777
2789
عنوان

آخرین باری که بابام بغلم کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از روی لباس اوجاشو به باسنم زد یه بار از دور اونجاشو نشونم داد خدا لعنتش کنه اگر برادر مامانم نبود ...

واقعا چقدر بعضیا روانی و مریضن خیلی متاسفم عزیزکم ولی ای کاش به مامانت میگفتی

همچین مردی از نامحرمم نامحرم تره که چشم ناپاکش به محارم خودش که هیچ، به یه دختر ۶ ساله است! واقعا مریضن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
حال خوب دست خود آدمه باور کن

نخیر اینا همش شعاره ب مرور زمان همه چی بهتر میشع بدون همه زندگی ها مثل هم نیست و الکی قضاوت نکن چند ردز پبش ی پسری خودشو توی شهرمون کشت و مردم میگفتن بیشعوره احمقه ولی کی درک میکنه واقعا اون شخص چی کشیده  

من انقدر درگیر بچه داری و خونه داری و حرف و حدیث فامیل شوهرمم که وقت نمیکنم به گذشته فکر کنم 

ادم فکر هم نکنه همیشه باهاش هست لازم نیست فکر کنیم بهش ناخوداگاه به فکر ما نیاز نداره. من فکر میکردم بی اهمیته و بالاخره یه اتفاقیه که افتاده تو قسمتم بوده تازه فهمیدم چقد تو زندگیم تاثیر گذاشته

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نمیدونم ولی برام خییییلی سنگین تموم شد داغونم به خدا

حق داری منم که میگم بی حسم تازه دارم میفهمم پشت این بی حسی چه اتفاقا و دردایی بوده. چیز سختیه حتما نیاز به درمانگر داره . تو باخودت هم کنار بیای بشی بی حس مثله من مشکلات دیگه داره .

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ببخشید میپرسم قرصای چی میخوری مریضی داری؟ 

عزیزم بیماریم لاعلاجه در این حد... 

قرصهای زیادی میخورم خیلی زیاد روزی ۲۰تا...

بدنم عادت کرده...

اگه نخورم درد میکشم

لیستشون انقد زیاده که جا نمیشه بگم

نخیر اینا همش شعاره ب مرور زمان همه چی بهتر میشع بدون همه زندگی ها مثل هم نیست و الکی قضاوت نکن چند ...

نظرت واسم محترم ولی قبول ندارم ،آدم قدرت اراده و اختیار داره تو بدترین شرایط قدرت تفکر داره میتونه حل کنه مشکلاتو با اه و ناله و نفرین هیچی حل نمیشه تاره بیشترم میشه و آدم ضعیفتر اصلا بدونی طرف چی کشیده کاری میکنی نه ؟بازم خودتی که باید برسی به داد خودت اسی هم خودش باید تلاش کنه و حال خوب رو هدیه بده به خودش و هوای خودشو داشته باشه،شعار نیست اینها عزیزم با تمام وجود تجربه کردم انواع حال بدو افتضاحو و توشرایط بدتر از اسی بودم ولی کشیدم بیرون خودمو پس بازم میگم دست خود اومخ هم حال خوب هم بد