2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسط چهارشنبه سوریتون یه سوال شما هم سریال های قدیمی رو الان ایفیلم میبینین؟مثه من یاد ماه رمضون های اون سالا نیفتین عین فیلم بیست سال پیش میاد جلو جشمتون یه جور که انگار دیروز بوده و حسرت میخورین؟از اون روزا از دوستای مدرسه از خونه مامان بابا 

بچه محل های ما که بمب هاشون واسه فردا آمادس خدا رحم کنه 

جدا از خطر ناک بودنش واقعا حیف پول که بدی چند تا از اون خرت و‌پرتا واسه چند دیقه بترکونی بره هوا من که زورم‌میاد‌

وسط چهارشنبه سوریتون یه سوال شما هم سریال های قدیمی رو الان ایفیلم میبینین؟مثه من یاد ماه رمضون های ...

اخ گفتی من که از ساعت هفت رو‌ای فیلمه تا یازده و‌نیم منم دقیقا عین شما میرم به اون زمان و میگم کاش برگردم به اون موقعه و دلم تنگ میشه

اخ گفتی من که از ساعت هفت رو‌ای فیلمه تا یازده و‌نیم منم دقیقا عین شما میرم به اون زمان و میگم کاش ب ...

خیلی حس عجیبیه خودت رو سر سفره افطار مامان بابا میبینی یادت میاد فرداش با دوستایی در مورد این سریال حرف میزدی که الان نیستن خاطرات خوب و بده اون سالا میاد جلو چشم ادم انکار الان تو اون لحظه هستم