2777
2789
عنوان

بچه ها امشب از ازدواجم پشیمون شدم بیاید درد و دل دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 60 پست
بخدا اینقدر خاستگار داشتم شوهرم خودش خوبه اما اطرافیان خیلی دخالت میکنن

نمیشه بری پیش مشاور که بتونی زندگیتو جمع و جور کنی ، برا من شوهرم از همه بدتره داره عزابم میده حونمو تو شیشه کرده 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
حوصلم نمیشه منتظر باشم ، هی قطره ای تعریف کنی ‌ با احترام من از تاپیک میرم.

عزمزمه ببخشد گفتم

والا دارم گریه میکنم اومد درد و دل

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیرم هیچی نمیگه منم اگه بگم باهام دعوا میکنه

شاید لازم باشه کم بیشتر با محبت و زبون و سیاست ببخشیدا ولی خرش کنی تا متوجه نشه و طرف تو باشه

مثلا یچیزی میخای بخری ، خودت اصلشو انتخاب کن بعد بزار جلو شوهرت از اونم یه نظر بگیر ،تا هروقت اومد چیزی بگه یا کسی چیزی گفت بگی سلیقه ....جون هست خیلیم دوسش دارم ! اینجوری هم شوهرت گول خورده و فک میکنه حرف خودش هست هم دو سه بار اینجوری بگی اطرافیانش دهنشون دیگه بسته میشه

.
ببخشید تا ایحجا که مقصر خودت بودی ،که اجازه این دخالتهارو دادی  شایدم از بی تجربگیت بوده

بدا من فامیلامون الا اهل آزار دادن عروس و دخالت نیستن تاحالا ندیده بودم مثل اینا بی تجربه بودم

شوهر منم دهن بین مامان باباشه و اولویتش اوناست  و دهن لقه امشب همینو بهش گفتم من میخوام برم خو ...

منم بهش میگم نگو بعدش میبینم گفته میگه آخه پرسیدن

بدا من فامیلامون الا اهل آزار دادن عروس و دخالت نیستن تاحالا ندیده بودم مثل اینا بی تجربه بودم

اره متوجه شدم از بی تجربگیت بوده

الانم میتونی شوهرت رو عوض کنی فقط باید یه کنترل اعصاب خوب داشته باشی و حوصله تا رام بشه تو دستت

.
همون اول اگه خودت بهشون یه چیزی میگفتی حساب کار دستشون میومد! چرا باید اجازه بدی درباره پوشش و اندا ...

شوهرم دعوام میکرد شدید

منم بچه و کم تجربه بودم یه بار باهاشون دعوا کردم دلم خنک شد

نمیشه بری پیش مشاور که بتونی زندگیتو جمع و جور کنی ، برا من شوهرم از همه بدتره داره عزابم میده حونمو ...

اصلا مشاوره قبول نداره بخدا خیلی تو فکرمه احتمالا از سال جدید راضیش کنم حداقل یه بار ببرمش

شاید لازم باشه کم بیشتر با محبت و زبون و سیاست ببخشیدا ولی خرش کنی تا متوجه نشه و طرف تو باشه مثلا ...

اصلا قبل مهمونی لباسمو بهش نشون دادم گفت قشنگه تا زانوم بود

بعد مهمونی با من دعوا کرد گفت خالم و مامانم گفتن لباست کوتاهه دیگه نپوش 

حالا خودشون با تیشرت می‌گردن

اره متوجه شدم از بی تجربگیت بوده الانم میتونی شوهرت رو عوض کنی فقط باید یه کنترل اعصاب خوب داشته با ...

خیلی بهتر شده ولی کلا هیچی نمیتونه بگه

گفتم بخدا من بعد زایمان سیاتیک گرفتم همینجوری خانه داری با بچه کوچیک برام سخته نمیتونم دیگه ۳۵ تا مهمون 

اصلا قبل مهمونی لباسمو بهش نشون دادم گفت قشنگه تا زانوم بود بعد مهمونی با من دعوا کرد گفت خالم و ما ...

خب همینه دیگه ،میگم با سیاست و زبون واسه همینجا هاس 

میدونم اون لحظع ادم اتیش میگیره و میسوزه بخاطر این حرف ،ولی خودتو کنترل کن  بهش بگو عزیز دلم قشنگم فلانم من که قبلش به تو نشون دادم چون میدونسم تو خوش سلیقه ای و هواست به همه چی هست و چون تو گفتی خوبه پوشیدم ، بعد اخرشم اضافه کن ینی تو سلیقه و نظر خودتم قبول نداری و شک داری بهش ؟

ینی اینجوری  میندازی  گردن خودش 

اخرشم بگو من که ایرادی تو تیپ امشبم نمیبینم چون توهم تاییدش کردی ،حالا چون سلیقه بعضیا متفاوته که دیگه تقصیر من نیس مهم نظر تو هس

اینجوری هم خر میشه ،هم گول میخوره 

هم سری های بعد میتونی کم کم بهش بگی چرا فلانی رو نظر تو حرف زده تو کوتاه اومدی و‌قبول کردی ینی رو حرف خودتم نیسی ؟ اینجوری گردن گیرش میکنی 

.
خب همینه دیگه ،میگم با سیاست و زبون واسه همینجا هاس  میدونم اون لحظع ادم اتیش میگیره و میسوزه ...

همه اینا رو میگم پیش من یه چیز میگه پیش اونا کلا لال میشه

یا حرفامون بعد چند روز یادش میره 

بخدا با سیاست گفتم

با خنده با اخم با دعوا با آرامش 

زود برمیگرده به تنظیمات کارخانه

اصلا مشاوره قبول نداره بخدا خیلی تو فکرمه احتمالا از سال جدید راضیش کنم حداقل یه بار ببرمش

خودت برو رو خودت کار کن که یاد بگیری چجوری با اطرافیان برخورد کنی که دخالت نکنن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....