2777
2789
عنوان

آدمی که بدنش عادت کرده به خ ا

225 بازدید | 18 پست

ببینید میدونم گفتن این حرفا تو سایت عمومی درس نیست چون خیلی عجیبه برا همه فقط اونایی که تجربه کردن میفهمنش...

ی ادمی دچار مشکلاتی شده که باعث خ ا اون میشه 

بعد اون میخاد روزه بگیره ولی چون این مشکل باهاشه نمیتونه چیکار کنه ؟

این آدم دائم خ ا میکنه دست خودشم نیس اصلا فک نکنید خودش اینکارو میکنع 😔 بدون دیدن فیلم و فکرای جن..سی 

حالا بگید چطوری روزه بگیره ؟؟ مثلا شب بره غسل کنه بعد صبح میبینه که شده چیکار کنه؟؟؟باز بره حموم غسل کنه روزش باطله یا نه 

متوجه منظورت از مشکل نمیشم گل

ولی اگر خیلی آدم گرمی هستی 

با تمرین و دور کردن خودت از هر چیزی که تحریکت میکنه میتونی ترک کنی 

ورزش کن.فیلم های جنایی سانسور شده ببین

سمت معنویات برو خودت رد مشغول کن درست میشه 

منم مثل تو بودم گلم

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خوابم میشه؟ وایسه همون صبح غسل کنه روزه بگیره در طول روز بخوابه خدا خودش کمکش میکنه فقط تنها نمونه 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

نباید عادت کنه حرامه،و دوست داری این بدن عادت کنه به آتش جهنم هر چه زودتر به هر روشی که شده ترک کن حتماااااااااا

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
کاش میتونستم بگم مشکلمو 

روانیه؟خب نزدیک شدن به معنویات میتونه کمکت کنه عزیزم

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
روزه اتفاقا فرصت خوبیه وقتی روزه میگیری عجیب سمت گناه نمیری انگار واقعا خدا بهت قدرت میده 

💔ینی خدا روزمو قبول میکنه من کار ندارم من روزمو میگیرم شدمم شدم برام مهم نی:(💔