2777
2789
عنوان

آدمی که بدنش عادت کرده به خ ا

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 18 پست
💔ینی خدا روزمو قبول میکنه من کار ندارم من روزمو میگیرم شدمم شدم برام مهم نی:(💔

شما بگیر حتما میتونی کنترل کنی یهو ک ترک نمیشه سعی کن کمتر و کمتر کنی چون خودت آسیب میبینی

ینی الان نره حموم برا غسل فردا صبح بره ؟؟

اگ تا صبح نمیشه و به خودش دست نمیزنه الان میتونه بره عزیزکم همین که هر روز انجام نده یعنی هنوز معتادش نشده فقط با ارامش و بدون حس بدی به خودش ترک کنه درسته گناهه ولی خدام راضی نیست با حس بدش روحتو درگیر کنی 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

با اجازه

حرفت واضح بنود

نوشتی خ ا میکنه

ولی پای نوشتی شب میخوابه صبح میبینه چی؟ 

فکر کنم تو دوتا موضوع رو اتباه میگیری  کسی که خودش هی اینکارو تو بیدار یمیکنه فرق میکنه با کسی که درست خودش نیست و خودکار تو خواب  چیز میشه

این دوتا با هم فرق میکنه.

ارضا شدن تو خواب گناه نیست برا یهمه ممکنه پیش بیاد بخصوص در سنین خاص

ولی کس یکه خودش در بیدار یاین کرو میکنه  این گناهه و باید درمان بشه بیشتر باید با این ادم از نظر روانی کار کرد

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم