2777
2789
عنوان

پولمو خوردن چ کنم

111 بازدید | 5 پست

سلام ما یه قرعه کشی ثبت نام کردیم برج ۹ قرار بود بده بهمون زد زیرش گفت برج ۱۲ میدم..از اول قرار بود از ۱۰ تا نهایتا ۱۵ ام ماه همه پولو واریز کنن به حساب ایشون که بزنه برای اون نفر…الان هرچی بهش میگیم پولو بزن نمیزنه و میگه هنوز چند نفر واریز نکردن تکمیل نشده میگم شماره اونا رو بده بهشون زنگ بزنم پولو بریزن نمیده… نمیخوام شکایت کنم چون طرف بیوه اس و اگر شکایت قسط بندی می‌کنن براش و پولو خرد خرد میده و طول میکشه و الانم چکمون برگشت خورده چون قرار بود این پولو بدیم جای چک خرد خرد بدزدمون نمیخوره 

ب بقیه پول داده؟ 

شاید نریختن

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
ب بقیه پول داده؟  شاید نریختن

آره داده به اونا .. همیشه سروقت میداد به بقیه .. یه گروهم بود مال همین قرعه مارو حذف کرد از گروه شماره و پی وی هیچکدومشونم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره داده به اونا .. همیشه سروقت میداد به بقیه .. یه گروهم بود مال همین قرعه مارو حذف کرد از گروه شما ...

برید در خونش 

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
گروه روبیکا رو نمیشه بازیابی کنم ؟

نمیدونم والا