2777
2789
عنوان

زن بابام بهم میگه سیگار کشیدی

538 بازدید | 28 پست

آقا من یکی از رفیقام سیگار میکشه از مشهد که برگشتیم گفت برا اینکه باباش نفهمه گذاشتتو جیب من منم یادم رفت بهش بدم حالا امروز که لباسامو انداختم تو ماشین لباسشویی زن بابام پهنشون کرد یهو دیده که جلد سیگاره مچاله شده😅

اونم مردونگی کرد  چیزی به بابام نگفت وقتی بابام خونه نبود اومده بود پیشم میگم میدونم سیگار میکشی به من راستشو بگو😂

منم کلا یادم رفته بود تا جلد سیگارو نشونم داد منم از خنده نتونستم حرفی بزنم بنده خدا هعی میگفت میدونی اگه بابات بفهمه چیکارت میکنه بیا به من راستشو بگو 😐

هر چی قسم و قرآن خوردم باور نکرد حالا هعی میگفت قسم دورغ نخور🙄

هر چی هم زنگ میزنم به رفیقم جواب نمیده در دسترس نیست حالا میگه اگه راستشو نگی نگی کجا سیگاری شدیم میرم به بابات میگم😐

الان من چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از این زن باباها و پدرای ناتنی بدم میاد یعنی هرچی میخوان خودشون خوب نشون بدن تابلوعه همه چیشون ...

از یه لحاظ حق داره ها! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
خیلی از این زن باباها و پدرای ناتنی بدم میاد یعنی هرچی میخوان خودشون خوب نشون بدن تابلوعه همه چیشون ...

ذهنیت شو خراب نکن

اگه فتنه بود همون اول میرفت میذاشت کف دست باباش

حالا که باهم زندگی میکنن

این‌حرفها فقط تاثیر مستقیم رو مغز استارتره

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒