2777
2789
عنوان

من و یک خانه ۱۷۰ متری با کلی وسیله

498 بازدید | 15 پست

و فرش و پتوی کثیف با یه دختر شیطون و لجباز و خودممم کمر و دستم درده

ظرفشویی دو سال خرابه خونه نوساز ولی تمام لوله کشیا خراب و کهنه 

عید داره میرسه هیچ کاری نکردم اعصابم خورده 

کاش تو همون خونه ۹۰ متری بودیم یا وقتی مستاجر بودیم همون خونه ۵۰ متری چه صفایی داشت هیچ وسیله ای ندلشتیم چقد زود همه جا تمییز میشه 

کیا خونه تکونی کردن

چقد ناشکر

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم خونه ۱۷۰ متری بالوله کشی خراب داشتم😑

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

ناشکر نباش عزیزم من درحسرت داشتن ی خونه هستم ک مال خودم باشه بگو کسی بیاد کمکت کنه فرش وپتو رو بده بیرون برات بشورن بقیه کارها زیاد سنگین نیست نتونی انجام بدی 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اگه پولش رو داری نظافت کار بیار

خو ادم با سلیقه نیست اینور 

یه بنده خدایی خونه بابام بود 

دم عید که میرفتیم به مامانم برا خونه تکونی کمک بدیم زیر کابینتا دریای اشغال هر چی جارو میکرد میزد زیر کابینتا از اون موقع دیدم عوض شده

خو ادم با سلیقه نیست اینور  یه بنده خدایی خونه بابام بود  دم عید که میرفتیم به مامانم بر ...

بالاسرش وایسا بگو آروم کار کن اما تمیز کار کن 

منم وقتی کمکی برای خونم میاوردم بهش میگفتم نمیخوام کل کارها رو عجله ای بک روزه تموم کنی آروم کار کن اما مرتب باش

صدوهفتادمتر چه خبره؟تادسشویی بخای بری  ی دربست باید بگیری

نه بابا اونقدرها هم بزرگ نیست 

پذیرایی شصت متره اشپزخونه هم ۱۶ متر دسشویی هم کاملا نزدیکه 

حیف کثیفه وگنه عکس میدادم ببینی  

فقط خیلی سوراخ داره مثلا سه تا دسشویی و سه تا حمام داره و یه اشپز خونه کثیف  

بابا پاشو از یه جایی شروع کن .هنوز یه هفته تا عید مونده

من با این وضع و این شکم و داشتن یه دختر شیطون دارم خونه تکونی میکنم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...