2777
2789
عنوان

رفتم سنوگرافی این بچم هم باز دختره

3586 بازدید | 62 پست

خیلی ناراحتم کاش همون اول سقط میکردم خیلی از دست خدا دلگیر وناراحت هستم چقد التماسش کردم گفتم خدایا بخاطر شوهرم بخاطر اینکه دهنش بسته بشه بهم پسربده ولی بازم دخترداد خیلی دلم شکسته خیلی از خدا توروخدا سرزنشم نکنید برای من اصلا فرق نداره بامن بوذ اصلا بچه نمی خواستم ولی ناخواسته شد چقدگفتم خدایا اگه قراره دخترباشه سقط کن حاضرم درد بکشم ولی حرف نشنوم فقط بابت درددل بود توروخدا سرزنشم نکنید به اندازه ای ناراحت هستم که دلم میخاد بترکه

خدایا خودت کمک کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما صلاح اینطور بوده گلم مامان منم ۵تا بچه آورد همشون دختر به امید که پسر داشته باشه ولی نشد خداروشکر کن همیشه منم گاهی دلم میگیره از اینکه برادر ندارم ولی خب حتما صلاحمون اینطور بوده 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

میخای چیکار کنی؟ باخواست خدا بجنگی خب نخواسته نداده چ میش کرد. من دوتا آبجیام و یکی از داداشام هرکدوم سه تا دختر دارن خداحفظشون کنه برا ما عادیه انگار ن انگار شمام عادت میکنی

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

عزیزم سرزنش نداره هرکی سرزنش میکنه حتما تو. اون موقعیت قرار نگرفته

من کاملا درکت میکنم

انسان حق داره هردو‌جنسیت رو دوست داشته باشه

اما الان که قسمتت دختر شده بزرگترین حسنش اینه دخترت خواهر داره و همجنس هستن همبازی هستند باهم تنها میزاریشون‌ حمام میبریشون‌و‌ انشالله دخترای خلف و‌مهربونی برات میشن

فقط از خدا بخواه سالم و صالح باشن

دعا میکنم خدا بهت قدرت درک حکمتش رو بده عزیزم

من خودم هم دوست داشتم پسر داشتم بخاطر اقوام بدزبون همسرم و البته خودش که ارزوی پسر داره اما خدا برای من صلاح ندونست و‌من راضیم به رضاش

امیدوارم حافظ دخترای عزیزم باشه که تمام عمرونفس من هستند

شما هم روزی بخاطر اینکه حرف سقط زدی عذاب وجدان. میگیری چون مطمینم میشه قشنگترین اتفاق زندگیت

شاکر باش عزیزم

از خدا به حرمت این شب عزیز برای همه اونایی که بچه ندارند میخوام که دامنشون سبز شه با یه اولاد سالم و صالح

مگه چندمین بچه اته؟

چی بگم اگر انقدر تحت فشاری برو ای وی اف کن پسر بیار

خودتو راحت کن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..