2777
2789
عنوان

میشه ی لحظه بیاین

132 بازدید | 16 پست

بنظرتون من نیاز ب روان شناسی چیزی دارم ،خیلی خیلی احساس پوچی میکنم حوصله هیچکس و هیچ چیز وندارم ،ی لحظ شادم ی لحظ غمگین ،هرکاری ک میخوام بکنم میگم چ فایده داره آخرش ک قراره بمیرم ،اگ ترس از مرگ نبود خیلی دوس داشتم زودتر ازاینا میمردم،ی غم عجیبی رو دلمه نمیدونم از کجاست و بخاطر چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته اینطوری؟؟ و روزمرگیت چطور میگذره

بیشتر وقتا اینطوریم خیلی با خودم کلنجار میرم ک اینجوری نباشم ،اما نمیتونم ،تازگیا پدربزرگمم فوت شدن دیگ بدتر شدم ،مشغول کار خونه و بچه داری 

دس ب هرکاری میزنم سریع خستم میکنه ،ی کتاب رو نمیتونم تاآخر بخونم اصلا حوصله هیچکاری ندارم و ب زور زن ...

روزه بگیرید از فردا...روزی یه جز قرآن بخونید خیلی تغییر میکنه حال و احوال تون

پسر هستم🙆‍♂️.برای خوندن تجربیات و انتقال تجربه هام تو این سایته عمومی هستم.

تو گوگل بزن مدرسه زندگی استاد امین جعفری تو ایتا عضوش شو مطالب وویس هاش رو گوش بده قطعا بهت کمک میکنه شک نکن از این حال درمیای اگه میخوای واقعا حالت خوب شه حتما برو گوش کن ببین چیا که واست رون نمیشه تمام این حالت هات روشن میشه  بزات که برای چیه 

روزه بگیرید از فردا...روزی یه جز قرآن بخونید خیلی تغییر میکنه حال و احوال تون

انشاالله اگ لایق بندگی باشم روزه میگیرم ،من نمازم میخوندم اما اونم متاسفانه قط کردم حدود ی دوهفته