2777
2789
عنوان

کورد های عزیز لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 65 پست
نه چرا ...اصلا اینجوری نیست ولی از تورک و ...زن نمیگرن 

من لَکم میخوام بیام کوردستان شوهر کنم 😂🤌 نمیگیرید؟

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
قیزکردلر چوخ پیچیده دیلر. اولمیه کرد اوغلان سویوبسن

هَه کرد اوغلانلاری چوخ سِویرم 😅❤️

💢نصب انواع پدهای بهداشتی و تامپون💢                تضمینی و با احتمال نشت صفر درصد💯                     ✔️با غلام نصب آرامشی خاص را تجربه کنید.😌💥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا این چه حرفیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ من ۹ ساله با رفیقم زهرا کنار هم خوشحالیممم رفیق شیش م ...

از بس که عشقید ❤️

💢نصب انواع پدهای بهداشتی و تامپون💢                تضمینی و با احتمال نشت صفر درصد💯                     ✔️با غلام نصب آرامشی خاص را تجربه کنید.😌💥
کردهای کرمانشاه کمتر شادن بیشتر عزاداری میکنن؟؟😕😐🤦 این چه فرقی بود آخه. یعنی چی

واقعیته 

تو کرمانشاه تعصب زیادی رو مرده ها دارن جوان ها رو انقدر اذیت میکنن همه خودکشی میکنن 

کردستان جوان های شاد تری داره 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
واقعیته  تو کرمانشاه تعصب زیادی رو مرده ها دارن جوان ها رو انقدر اذیت میکنن همه خودکشی میکنن&n ...

ببخشید عزیزم ولی مخالف نظرتم ❤️

ببخشید عزیزم ولی مخالف نظرتم ❤️

همین یه سر به اینستاگرام بزنی میفهمی 

کردستان همش پست رقص و پای کوبیه 

کرمانشاه یکی مرده دارن میزنن تو سرشون 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
من لَکم میخوام بیام کوردستان شوهر کنم 😂🤌 نمیگیرید؟

😂😂😂😂

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اخ گفتی منم دلم میخواد برم کردستان شوهر کنم  لکا خانه گمانن

🥲ما اینجوری نیستیم 

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
هَه کرد اوغلانلاری چوخ سِویرم 😅❤️

وای دده .ولی کردلر چوخ تعصبی دیلر ببزیم بیدانا گروه وار کردلر ده واردی ،دیر چوخ محدودوخ .قلبی قره دیلر

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
وای دده .ولی کردلر چوخ تعصبی دیلر ببزیم بیدانا گروه وار کردلر ده واردی ،دیر چوخ محدودوخ .قلبی قره دی ...

آی آلله آمان 😂

پس گَرَه چوخ تر فیکیراشام😅

🥲ما اینجوری نیستیم 

خانه گمان یعنی چی؟ 

همین یه سر به اینستاگرام بزنی میفهمی  کردستان همش پست رقص و پای کوبیه  کرمانشاه یکی مرده ...

به هر حال خیلی کرمانشاهی هارو دوست دارم و واقعا برام عزیزن❤️  

یعنی خیلی به زن و دختر گیر میدن 

آهان