2777
2789
عنوان

کورد های عزیز لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 65 پست
نه چرا ...اصلا اینجوری نیست ولی از تورک و ...زن نمیگرن 

آخه چرا؟ 

💢نصب انواع پدهای بهداشتی و تامپون💢                تضمینی و با احتمال نشت صفر درصد💯                     ✔️با غلام نصب آرامشی خاص را تجربه کنید.😌💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگیرن؟؟کجا زندگی میکنی مگه؟

نه اینکه اصلا نگیرن ..خودمون عروس ترک داریم ولی از ۱۰۰ نفر شاید ینفر 😁

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

قیزکردلر چوخ پیچیده دیلر. اولمیه کرد اوغلان سویوبسن

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
بله خيلی ممنونم  ببخشید یه سوال، اینکه میگن کورد ها خیلی از تورک ها خوششون نمیاد درسته؟  ...

ای بابا

این چه حرفیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من

۹ ساله با رفیقم زهرا کنار هم خوشحالیممم رفیق شیش م

تُرک هم هست

رفت و آمد داریم و راضی هستیم

ما بدمون نمیاد ابدا

وصلت هم زیاد دیدم داشتن، حتی اقوام دور خودمون

چنین چیزی نیست

مهم دیدگاه طرفین و خانواده شونه... ما از کسی بدمون نمیاد♥

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
من جوابتو میدم نه اصلا درست نیس اینجایی که من زندگی میکنم سالانه یه عالمه کورد زن ترک میگیرن اگه مشک ...

بلی ممنون ❤️ 

💢نصب انواع پدهای بهداشتی و تامپون💢                تضمینی و با احتمال نشت صفر درصد💯                     ✔️با غلام نصب آرامشی خاص را تجربه کنید.😌💥
آخه چرا؟ 

مگر در شرایط خاصی ..ولی خودمون عروس تورک داریم مثلا از ۱۰۰ نفر شاید یه نفر عروس غیر کورد بگیره 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

شهر ما وصلت کورد و ترک خیلی زیاده ولی 

کدوم شهری؟؟؟

مذهب هم هست ما کرمانشاهیا شیعه ودوستان کردستانی سنی هستن 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
ارومیه البته پنج ساله خودم ساکن تهرانم ولی تمام اقوامم اونجان

به سلامتی گلم ❤❤❤

کورد های کوردستان بیشتر اهل سنت هستن و سخت گیری کمتری دارن و بیشتر اهل رقص و آواز ن و عزاداری شون سه ...

کردهای کرمانشاه کمتر شادن بیشتر عزاداری میکنن؟؟😕😐🤦

این چه فرقی بود آخه. یعنی چی

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀