2777
2789

لباس بچه اونجا قیمت ها چطوره؟ 

من اراکم خیلی دلم میخواد بیام قم خرید کنم چون قبلا خرید نصبت به اراک خیلی به نفع بود الان ودیگه نمیدونم 🧐

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت ب جاومکان قیمت هامتفاوتن عزیزم ولی قیمتش بازم مناسب هستن

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
فکر میکنم مناسب تر باشه چون خاله ی منم ساکن اراکه ولی خریداشو از قم انجام میده کلا قم قیمت همه ...

بله منم قبلا خرید کردم خیلی خوب بود ولی الان و دیگه نمیدونم

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

کودک زیبا، فرشته کوچولومن رفتم خریدقیمتاش خوبن 

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
کودک زیبا، فرشته کوچولومن رفتم خریدقیمتاش خوبن 

اراک من 3تیکه جنس لی قیمت کردم 2تومن برای دخترم 5 سالشه 

اراک من 3تیکه جنس لی قیمت کردم 2تومن برای دخترم 5 سالشه 

کودک زیبالباس لیاش مناسب درمیادمن کت لی باشلواربرای دخترم خریدم 900بابلوزش1200شد