2777
2789
عنوان

بی احترامی به مادر😭😭

679 بازدید | 17 پست

مامانم هرچی راز گفته بودم رفته بود به همه گفته بود خیلی اعصابی شده بود خودمو کنترل نمیکردم میزدمش اینقد اعصابم خراب بود فحش دادم بهش الان خیلی پشیمونم خدایا توبه😭😭😭

واقعا فحش دادیش

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داشتی ولی خودتو کنترل کن مگه بچه ای بقیه رو میزنی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

مادرتو زدی؟؟؟ برو به دستو پاش بیفت ببخشتت ،

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

اصلا تو مغزم نمیره که ادم بخاد دست رو پدر و مادر بلند کنه یا فحش بده

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
نه میگم خودمو کنترل کردم 😭😭

فک کردم زدیش. خوبه

ولی نباید حرفم میدی مادرته ها . 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
اره فحش دادم دست خودم نبود اعصبانی میشم چشممو رو همه چی میبندم ۱۰۰ بار گفته بودم بهش به کسی چیزی نگو ...

اگه به خالت گفته طبیعه چون فکر کنم اکثر مادرا همه حرفی برا خاهرشون میزنن مث مامان من البته من خالم راز نگه داره بیشتر ازمادرم

اگه به خالت گفته طبیعه چون فکر کنم اکثر مادرا همه حرفی برا خاهرشون میزنن مث مامان من البته من خالم ر ...

به خاله هام و زندایی هام اوناهم هرجا میرن میگن انگار فحش هارو شیطان میزاشت دهنم میخواستم نگم ولی میگفتم 😭😭