2777
2789

سلام به روی ماهت دوست خوبم

من یک جاری دارم که تقریبا دوسال پیش عقد کردن 

و متاسفانه ماه هاست که متارکه کردند و در شرف جدایی

امروز به اصرار برادر شوهرم و در غیاب خودش ، همسرم به عنوان شاهد با وکیل برادرش رفته دادگاه

در طول مدتی که با هم بودن از طرف ما کوچکترین 

بی احترامی پیش نیومد

هر چند مادر ایشون در اولین مهمونی که واسه  خانواده همسرم گرفتن منو دعوت نکردن و غیر مستقیم به دیگران گفته بودن که منم نرفتم و هیچ کس هم واکنشی نشون نداد. البته بهتر من

بهترین پاگشا رو با یک هدیه خوب واسه شون گرفتم

دریغ از یک تشکر ساده بابت هدیه

ابتدای سال عمل کرده بود و منم برای عیادتش رفته بودم

بعد مدتی دوباره بیخبر از همه جا باهاش تماس گرفتم که حالش رو بپرسم ، طوری سرد برخورد که برام سوال شد که دلیل بی ادبیش واسه چیه که همسرم گفت به اختلاف خوردن و الآنم با هم قهرن

امروز که همسرم رفته دادگاه میگه منو دیده نه سلامی

نه هیچی 

منم حرصم گرفته که چرا باید همه محبت ها و احترام ها

از سمت ما باشه و بی احترامی ها ، بارها و بارها از سمت اونا

موضوع اختلاف اونا هیچ ربطی به ما نداشته و نداره

به همسرم گفتم ما که کوچکترین رفتار بدی تا به حال

نداشتبم ولی به خاطر رفتار امروزش با شما ، بهش پیام میدم که هدیه م رو برگردونه 🙄😳

همسرمم گفت هر جور راحتی ولی اون برنمیگردونه

گفتم نهایتش می‌دونه که راضی نیستم استفاده کنه

اولین بار هست که می‌خوام همچین حرکتی بزنم و

خیلی دوست دارم نظر شما دوست خوبم رو بدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا این کار نکن وجه خودت نیار پایین ..کارش از سر بیشعوری هست و الان شرایط روحیش لابد جالب نیست شما بی‌توقع محبت کردی و پیش خدا محفوظه

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

ن بابا مگه گدایی خیلی خودتو سبک میکنی با این کار حتی فکر کردن بهشم سطح خودتو پایین میاری چ برسه ب اینکه راجبش تاپیک بزنی یا به طرف پیام بدی کادوی پارسالو بیار😑😑🤕🤕

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

درسته خیلی بدرفتاری کرده ولی اینکه بخوای هدیه روپس بگیری واقعازشته 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤