2777
2789

سلام.حتما نگاه کنین🌹

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

نگین دروغه

خواهش میکنم ببینین

مگه به جز هدایتش به راه راست کار دیگه ای میکنه این برنامه؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
نگین دروغه خواهش میکنم ببینین مگه به جز هدایتش به راه راست کار دیگه ای میکنه این برنامه؟

خب یه قسمت هاییش متاسفانه از مدار ائمه و پیامبر خارج شد که من اصلا نپسندیدم

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه

سلام عزیزم منم مریضم خیلی ناراحت هستم امضات رو خوندم یکم فکر فرو رفتم یهو دلم خواست بهت بگم برام دعا کنی از بیماری خسته ام دلم زندگی بدون درد میخواد اسمم سارا هست 😔

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

سلام عزیزم منم مریضم خیلی ناراحت هستم امضات رو خوندم یکم فکر فرو رفتم یهو دلم خواست بهت بگم برام دعا ...

سلام عزیز دلم

الهی فدات شم

بسپار بخدا

انشاءالله به حق امام حسین ع شفا میگیری و تاج سلامتی تو سرت میذازی🤲🤲🤲🤲🤲

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

سلام عزیز دلمالهی فدات شمبسپار بخداانشاءالله به حق امام حسین ع شفا میگیری و تاج سلامتی تو سرت میذازی ...

مرسی جواب دادی 🥺امشب خیلی ناراحتم حس میکنم خدا از من متنفر ‌‌.یه پدر مادر خوب نداشتم با یه آدم عوضی ازدواج کردم بیچارم کرد تا اینکه زندگی منو رسوند به یه آدم نرمال تا خواستم بگم خدایا شکرت که گرفتار بیماری شدم الان پول و سیله دارم ولی جون ندارم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی