2777
2789
عنوان

نمیدونم دخترم چرا این جوری شد 😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 33 پست

ببین حتما دارو بده مصرف کنه ایشالله بزرگتر شه اروم میشه صبور باش بهش محبت کن بزرگ شد مثل دختر من کمیود محبت نداشته باشه دختر من انقدر اذیت میکرد که یادمه اصلا دوستش نداشتم پدر منو در اورد الان بزرگ‌شده اروم شده ولی بچه بودم و بی تجربه گالی کتکش میزدم حس میکرد خیلی دوستش ندارم الان از نظر روحی یه خورده اقسرده است 

تو بارداریش چه کارا میکردی؟ جوشی و عصبی نبودی؟ ارامش داشتی قران نخوندی تو بارداری؟ کندر خوردی یا د ...

قران ونماز شب میخوندم ارامش داشتم ،شوهرم بیشفعالی داشته ولی نه در این حد ،مولتی های خارجی میخوردم با مغزیجات ومیگو از روز اول بارداری تا روز اخر ،بسیار باهوشه ولی این رفتار ها هم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم این حرف منو جدی بگیر چون واقعا طبق تجربه چندین ساله دارم میگم 

اینجوری ک میگی دخترت ماشاالله خیلی شیطونه و ی سری رفتارا داره احتمال داره adhd یا همون بیش‌فعالی داشته باشه 

درست مثل برادرم 

حتما ببرش پیش پزشک تست بده 

ببین اگه از سن پایین تشخیص داده بشه و دکتر کنترلش کنه ب نفعتونه بیماری عجیب یا بدیم نیست فقط مربوط میشه فک کنم ب ترشح هورمون آدرنالین 

اکثر این کودکا ک تشخیص داده نمیشن اگ تو راه ورزش نیوفتن یا ی آدم پرخاشگر میشه یا چمیدونم معتاد میشه 

فقط فقط ببرش پیش دکتر و مطمعن شو بیش فعال نیس 

و حتما از همین سنین پایین بفرستش بره سراغ باشگاه و ورزش خیلی تاثیر داره 

و حتما مطمعن شو ببین سابقه دارید مثلا خودت باباش عموش دایی اینا بیش فعال باشن ارثیه حتما ببر برا درمان

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
من بردم ولی فقط بیست درصد بهتر شده بازم هست ،طب سنتی چیکار کرد؟

هیچی فقط چندتا درمان خانگی ساده بود خب اگه فرق کرده ادامه بده طب سنتی در طولانی مدت بیماری رو کلا از ریشه حل میکنه

قران ونماز شب میخوندم ارامش داشتم ،شوهرم بیشفعالی داشته ولی نه در این حد ،مولتی های خارجی میخوردم با ...

منم خیلی مولتی ویتامین و کلسیم و این مزخرفاتو خوردم که کاش هیچ ویتامینی نمیخوردم بجز غذای سالم

من بردم ولی فقط بیست درصد بهتر شده بازم هست ،طب سنتی چیکار کرد؟

ببین گلم کدوم شهری خوب گوش کن چی میگم

همون بنده خداشاید درست میگه گرمی شدید مغزه لابد 

من رفتم طب اسلامی اصلاح مزاج کردم عالی شدم دکترش گفت داروی شیمیایی مث مخدره اعتیاد اوره تا قطع شه بدن بهم میریزه

حتتتما ببرش طب اسلامی یا سنتی . دکتر طب اسلامی تو شهرت سرچ کن پیدا کن

فقط چرا به حرف اون دومی رو‌اوردی .شرایط اون بدتر میشه باید صبر میکردی بزرگتر شه 

اخه تنها بود با من نمتونست بازی کنه مهد نزدیکمون نبود ،پارک هم نبود ،تو کوچه هم هیچ کس نبود بازی کنه داشتم دیونه میشدم از دستش گفتم بزار یه هم بازی داشته باشه تازه اونم دوا درمون کردم چند ماه نگرفت ،بعد از چند ماه که ولش کردم حاملخ شدم تازه نه پریود میشدم نه تخمک گزاری داشتم نمیدونم چه جوری گرفت من تنبلی تخمدان شدید دارم